Zeynep Karaca... HAYALLERİNE GİDEN YOLU ANLATTI!

Zeynep Karaca... HAYALLERİNE GİDEN YOLU ANLATTI!

Yaptığı her işte başarılara imza atan ünlü fenomen Zeynep Karaca, kariyeri için şimdi yeni adımlar atmaya başladı. Stil ikonu fenomen Karaca, hayallerine giden yolu bizler için anlattı.

Onu, Zeynep Karaca’yı, popüler bir TV reality programında tanıdık. TV8 de yayınlanan ünlü jürilerin yer aldığı, her programında sevinç ve gözyaşlarına seyircinin de ortak olduğu tutkulu ve heyecanlı öğle kuşağı programı “İşte Benim Stilim” de…

Yarışmaya katıldığı yıllarda henüz evlenmemişti. Hostesti, jüri Kemal Doğulu ve diğer jürilerin de talebiyle programda şarkı söylemişti.

O günlerden belliydi belki atacağı adımlar. Zeynep Karaca durmadı yarışmanın ardından geçen üç yılda evlendi, çocuk sahibi oldu, üstelik kolundaki bileziklere bir de sosyal fenomenliği ekledi.

Yaptığı her işte başarılara imza atan ünlü fenomen Zeynep Karaca, kariyeri için şimdi yeni adımlar atmaya başladı. Stil ikonu fenomen Karaca, hayallerine giden yolu bizler için anlattı.

1) “İşte Benim Stilim” Yarışmasına katılmaya nasıl karar vermiştiniz? Hosteslik mesleğinize ara verip hayatınıza yeni bir heyecan mı katmak istediniz? Yoksa, hayallerinizi gerçekleştirmek için kullanılan bir strateji miydi sizin için?

Zeynep Karaca: Hayallerime giden yol muydu bilmiyorum! Belki de, bir basamak olarak kullanmak istemişimdir. Ama şu an olsa tekrar katılır mıyım hiç bilmiyorum! Çünkü etkisinde kalmadığımı hissediyorum ne gariptir ki.

“BAZEN AİLEME VAKİT AYIRAMIYORUM…”

2) "Hayalimdeki gelinliği giydim ama hayalimdeki eşi bulamadım" demiştiniz. Şimdi çocuğunuz var ve kariyer basamaklarını tırmanmaya devam ediyorsunuz. Grafik tasarımdan hostesliğe ve fenomenliğe... Çocuklu bir fenomen olmak sizi zorluyor mu?

Zeynep Karaca: Kimi zaman zorlamıyor diyemem. Sürekli içerik üretmek gerekiyor. Kimi zaman telefonla bir bütün olmuş oluyorsunuz.

Beni zorlamasa da zaman zaman aileye vakit ayıramadığımı hissettiğim oluyor. Buda moralimi bozmuyor değil.

Her işin bir zorluğu var ama insanlarla bir şeyler paylaşmayı seviyoru. Fikirlerimi düşüncelerimi gezdiklerimi gördüklerimi paylaşmayı seviyorum.

3) Son zamanlarda birçok ünlü ismin de kendini gösterdiği YouTube platformuna olan ilgi yoğun bir şekilde devam ediyor. Kendinize bir kanal açıp moda, güzellik, makyaj ve vlog tarzında paylaşımlar yapmayı düşündünüz mü?

Zeynep Karaca: Hayır, hiç düşünmedim :) . Zaten ben sosyal fenomenim. İnstagramda binlerce kadın takipçim var. Bütün bilgilerimi onlarla canlı olarak paylaşıyorum.

4) Tekrar yarışma günlerine dönersek, programda şiddetli tartışmaların olduğuna da rastladık.

Kavgalar yarışmanın tuzu biberi mi diyorsunuz? Yoksa öne çıkmak için abartıldı mı diyorsunuz?

Zeynep Karaca: Kesinlikle öyle! Şöyle düşünün, iki saatlik bir televizyon programını doldurabilmek için bolca aksiyon gerekiyor.

Bunun içinde, bolca kargaşa ve tartışma gerekiyor. Bunların tuzu biberi olduğunu düşünmüyorum. O kavgalar programın ta kendisi.

“KAPILARI KAPATMAYALIM”

5) Bir yapım şirketinden dizi, film veya sunuculuk teklifi gelirse değerlendirir miydiniz? Oyunculuğa ilginiz var mı?

Zeynep Karaca: Yarışmadan sonra Uğurkan Erez bünyesinde oyunculuk eğitimi aldım.

Şimdi daha çok sosyal medya ve yakında açacağım güzellik salonu ile ilgileniyorum fakat kapıları kapatmış olmayayım güzel bir teklif her zaman değerlendirilebilir. :)

“BELKİ BİR GÜN!”

6) Podyuma ilk çıktığınızda Kemal Doğulu'nun isteği üzerine ufak bir parça seslendirmiştiniz.

Takdire şayan bir sesiniz var, yakın zamanda single albüm gibi çalışmalarınız var mı?

Zeynep Karaca: Teşekkür ediyorum. Biz de aileden gelen genetik bir özellik ses güzelliği… Belki bir gün belki neden olmasın :) 

Şaka bir yana ağırlıklı olarak ilgileniyorum ve yakında sürpriz yapacağım.

7) Bize ufak bir tüyo verebilir misiniz hangi tür ağırlıklı olacak? Kaç parçadan oluşacak ve sürpriz bir isimden düet gelir mi?

Zeynep Karaca: Sürpriz bir isimle düet olabilir. Çalışmaların ön hazırlığını yapıyoruz yavaş yavaş . Artık çok şarkılı albümlerin tükenme noktasına geldiğini düşünüyorum.

Tabii ki de çıkışım bir single ile olacak. Tüm yoğunlumuzu tek bir şarkıda birleştiriyoruz böylesi daha sağlıklı oluyor bizim için de . Umarım akıllarda kalan bir single olur.

8) Birlikte çalışmak istediğiniz, kendinize rol model aldığınız ünlü isimler var mı?

Zeynep Karaca: Nebahat Çehre çok saygı duyduğum bir sanatçı ilk aklıma gelen o oldu. Onun ismini verebilirim bu sorunuz için :) Diğerlerini açıklamayayım.

Henüz san dünyasında yolun çok başındayım. Herkesin sevgisini ve ilgisini kazanmak isterim. Kimseden eleştiri almak istemem…

“UZUN ZAMANDIR ÇALIŞIYORUM”

9) Kendinize ait besteleriniz var mı? Bununla ilgili çalışmalar yapıyor musunuz? Gelecek planlarınız neler?

Zeynep Karaca: Evet var üzerine uzun zamandır çalıştığım bir bestem var. Ancak henüz sektörde yeni oluşum cesaretimi kırmıyor değil.

Şu an seslendiririm demek fazla cesurca olur. O yüzden ilk çıkışımı kendi bestemle yapmayı düşünmüyorum bu aşamada.

10) Müzik, hayatınızın neresinde? Bundan sonraki iş ve özel hayatınızda müziği hangi merkezde tutacaksınız? Yoksa ikinci işiniz olarak mı devam edecek ?

Zeynep Karaca: Müziğin hayatımdaki yeri büyük. Dediğim gibi aileden gelen bir şey. Ancak hayatımda şu anda önceliğim açacak olduğum güzellik salonu.

Bu nedenle ona daha çok ağırlık veriyorum. İlerde ne olur zaman ne gösterir bilinmez tabii ki.

“ZAMANIMIN BÜYÜK BİR KISMINI KAPSIYOR…”

11) Grafikerlik mezunusunuz, eski hostessiniz, fenomensiniz ve aynı zamanda şarkıcılık yolunda da başarılarınızı göstermek için çalışıyorsunuz, derken bir de güzellik merkezi açmaya mı karar verdiniz?

Hem annelik, hem şarkıcılık bir de üstüne güzellik merkezi! Bu yoğun tempodan fırsat bulup kendinize ve çocuğunuza zaman ayırabilecek misiniz?

Zeynep Karaca: Evet… Birçok meslek dalında faaliyet gösterdim Yeni açacağım güzellik salonum şu an zamanımın büyük bir bölümünü alıyor.

Aynı zamanda Sosyal medya da aktif olmaya özen gösteriyorum. Ama her şeyden önce ben bir anneyim ve evde olduğum tüm zamanda kızımla birebir ilgileniyorum.

Eşim de bana bu konuda çok büyük destek oluyor.

12) Açacak olduğunuz güzellik merkezi cilt bakımı ağırlıklı mı olacak? Yoksa başka işlemleri de kapsayacak mı ?

Zeynep Karaca: Şuan alt yapısını hazırladığım birçok bölüm var Bir kadının A 'dan Z'ye bakımlarını yapabileceği bir güzellik salonu oluşturmayı istiyoruz.

En kısa zamanda bitmiş haliyle tüm bayanları ağırlıyor olacağız.

13) İlerleyen zamanlarda Zeynep Karaca markasını genişletip kendi tasarımlarınızdan oluşan mini bir butik açmak veya kozmetik ürünü çıkartmak gibi bir planınız var mı? Yoksa farklı planlarınız mı var?

Zeynep Karaca: Daha önce bunu da yapmadım demeyeceğim. Ne yazık ki :) , ByZeynepKaraca olarak mevcut bir markam var zaten…

Geçtiğimiz yıllarda da oldukça gündemdeydi. Bayan Beachwear 'da oldukça iddialı bir koleksiyonumuz vardı .

14) Kendinizi gösterdiğiniz her alanda en az sizin kadar hevesli rakipleriniz var. Sizi onlardan farklı kılan özelliğiniz nedir?

Fenomen olmanız bir avantaj mı, yoksa tamamen yeteneklerinize ve çalışma azminize mi güveniyorsunuz ?

Zeynep Karaca: Her şeyden önce dobralık. Olduğunuz gibi olmak ve durmak… Zaten insanlar bunun ayrımını ve elemesini çok güzel yapıyorlar. O yüzden kendime ait farklı bir kitlem var.

“BEN KENDİMİ BİLDİKTEN SONRA…”

15) Ekran önüne çıkıp kendi tarzınızı, daha doğrusu kendi benliğinizi yansıtmak zor olsa gerek. Takipçilerinizden, yarışmacı arkadaşlarınızdan ve jürilerden aldığınız olumlu veya olumsuz eleştiriler hayatınızda nasıl bir etkiye yol açtı?

Zeynep Karaca: Ben kendimi bildikten sonra insanların söylediği çokta umurumda olmadı açıkçası. Çok şükür bu zamana kadar da hep olumlu yorumlar aldı.

Yarışma programında da tarzımdan çok karakterimle ön planda oldum ve dobralığımla . Bu geçmişte nasılsa gelecekte de öyle olacak.

Nasıl derler bilirsiniz, “bir insan 7 'sinde nasılsa 70 'inde de öyledir”.

“HER ZAMAN ARKASINDAYIM”

16) Kızınız Mila'nın, annesinin izinden gidip fenomen dünyasına girmesini ister miydiniz? Yoksa daha geri planda kalsın, kaostan, medyadan uzak dursun diyenlerden misiniz?

Zeynep Karaca: Zaman ne getirir ne gösterir bilmiyorum. Büyük konuşmakta istemiyorum. Neye karar verirse versin, her zaman destekçisi ve arkasında olacağım. Her annenin olması gerektiği gibi...

17) Hayatınızın dönüm noktası “İşte Benim Stilim” mi oldu? Yarışmaya katılmasaydınız, kendinize şekillendirdiğiniz bir gelecek planı var mıydı ?

Zeynep Karaca: “İşte Benim Stilim” benim için sadece güzel bir tecrübeydi. Yarışmaya katılmasaydım yine şu anki konumumda ve planlarımda olurdum.

Zeynep Karaca kendinden çok emin sözleriyle, sanat dünyasının kıyısında dolaşıyor. Ama hedeflerindeki önceliğe bakılırsa önce “iş insanı” olma hayali var.

Güzellik merkezi, markasını oluşturacağı kozmetik ürünler. Sıra müziğe gelirse de onun için akıllı bir yol tutmuş.

Sadece müzik yapmak için değil. Başarılı olmak için müzik hayatına girecek. Belli ki hazırlığı başlamış ama zamanlaması beklemede. Kendisine başarılar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.