Zerrin Özer... UYUYAN DEV UYANDI!

Zerrin Özer... UYUYAN DEV UYANDI!

Zerrin Özer büyük sessizliğini bozdu. Tekrardan geliyor. Yeniden geliyor

Yılların ustalığı ile ders niteliğinde geliyor Yenilediği notaları ile tazelediği enerjisiyle geliyor. Suskunluğunu bozarak geliyor. Büyük geliyor.

İçinde ukte kalanları yapmaya geliyor.Sadece bizi değil dünyayı sallamaya geliyor.

Ülkemizi etnik müziğimizle bütün dünyaya tanıtmaya geliyor Yeni kurulan Bohem adlı rock grubuna el verip düet yapan Zerrin Özer’in sevenleri adeta uyuyan dev uyandı diyorlar.

Yapıt Arap Kızı adını taşıyor ve imza “Zerrin Özer feat Bohem by erhandoğancıoğlu”.Bohem elemanları konu hakkında şunları söylüyor:

“Biz kalıcı olmaya geliyoruz. Bunun için çok çalışma ve sahne tecrübesi gerekiyordu Biz de çok çalıştık , çok iyi hazırlandık.

Harıl harıl iki yıl herşeyi en iyi detaylarla düşünüp bütün çalışmalarımızı yaptık.Yıllarca rockbarlarda ve en iyi mekanlarda sahne alarak kendini ispatlamış olan Erhan Doğancıoğlu yönetiminde sahne tecrübesi olan üç kadın solistten (Burcu Dinçer , Serra Kömür ve Kübra Bağlan). oluşan kuvvetli bir grup kurduk.

Sonra bizi hedefe giden uzun yollara taşıyacak olan müzik yolculuğumuzun olmazsa olmazı olan iddialı beste arayışımız başladı.

Kalıcı güncel ve evrensel eserler bulmalıydık. Bu anlamda ekibimizin kurucu üyesi olan Selahattin Erhan bize büyük katkılarda bulundu.

Grubumuzu bizi en iyi tarif edeceğine inandığımız 'Bohem' adıyla buluşturduk .İlk adımımızda cansuyuna ihtiyacımız vardı.

Tam da bu anlamda en büyük destek bize Zerrin Özer gibi dev bir isimden geldi Bize, iddiamıza, azmimize, inancımıza ve tabi ki şarkımıza inandı ve bütün alçak gönüllüğü ile kimsenin kimseyi düşünmediği ,el vermediği, bencil davrandığı şu zor günlerde elimizden tuttu ve bizimle düet yaparak bize bu büyük onuru verdi.

'Zerrin Özer & Bohem by erhandoğancıoğlu' ile ilk videomuzu gerçekleştirdik Biz onu ve onun bizi sevmesini çok sevdik Sıradaki dört şarkımız da hazır.

Zerrin Özer destekli ilk hamlemizden sonra hemen ikinci şarkımız da bu yıl ülkemizin en prestijli ve en iddialı yarışması olan geleneksel Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması’nda İstanbul jürisinden en yüksek puanları alarak finale kaldı.

6 eylülde Kuşadası’nda yapılacak büyük finalde bir Bora Kağan Çoban bestesi “Sensiz Olmaz” ile yarışacağız”.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.