Zengo...  HALK GALASINDA KAHKAHA TUFANI!

Zengo... HALK GALASINDA KAHKAHA TUFANI!

Sosyal medyada yayınlanan komik videolarıyla üne kavuşan Yasemin Sakallıoğlu'nun ilk sinema filmi "Zengo"nun halk galası gerçekleştirildi. Her daim doğan haliyle tanınan Sakallıoğlu'nun makyajla olan değişimi herkesi şaşkına çevirdi.

Instagram’da yayınladığı videolarla milyonların kalbine giren Yasemin Sakallıoğlu'nun ilk sinema deneyimi olan komedi filmi ‘Zengo’, halk galasını gösterime girdiği günde İstanbul Mall of İstanbul AVM’de yer alan Cinetech sinemalarında gerçekleştirdi.

Yasemin Sakallıoğlu’nun yanı sıra filmin oyuncuları Dilşah Demir, Ece İrtem ve Semih Varol’un da yer aldığı organizasyon seyirciden büyük ilgi gördü.

Gösterimden önce alışveriş merkezinde kurulan sahnede hayranlarıyla buluşan Sakallıoğlu, büyük coşkuyla karşılaştı.

Ardından galanın gerçekleştirildiği salona geçen oyuncular, filmi ilk vizyon gününde seyirciyle birlikte izledi.


 

‘BENİ BURAYA HALK GETİRDİ’

Düzenlenen basın toplantısında muhabirlerin karşısına çıkan Yasemin Sakallıoğlu, “Zengo’da kadın dayanışmasını anlattık.

Yeter ki kadınlar vazgeçmesin, her türlü zorluğun üstünden gelebilirler” derken, “Neden halk galası tercih ettiniz” sorusunu “Çünkü beni bu günlere halk getirdi. Kutlamayı da en çok onlar hak ediyor” sözleriyle yanıtladı.

GÖSTERİM SONRASI SELFIE KUYRUĞU

zengo_gala_selfie.jpg

Gösterimin ardından hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan ve uzun fotoğraf sırasına rağmen bütün hayranlarıyla tek tek fotoğraf çektiren ve sohbet eden Yasemin Sakallıoğlu, gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu belirtti.

MAKYAJLI HALİ OLAY OLDU

yaseminsakallioglu_makyaj.jpg

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve sürekli takipçilerinin karşısına makyajsız çıkan Yasemin Sakallıoğlu'nun makyajlı halini gören takipçileri tanımakta güçlük çekti.

Galadan önce Instagram hesabından paylaşım yapan Sakallıoğlu, "Şey diyormuşum estetik yaptırmışım niye söylemiyorsunuz?" diyerek espri yaptı.

Makyajlı haliyle kısa sürede gündem olan oyuncu, hikaye kısmından yaptığı paylaşımla gelen yorumları tiye aldı.

GÖKBAKAR AİLESİ EŞLİK ETTİ

Senaryoyu yazarken Şahan ve Togan Gökbakar'ın kendisine eşlik ettiğini belirten oyuncu, "Zengo"da kadın dayanışmasını anlattıklarını ifade etti.

Başrol oyuncularından Ece İrtem de çok iyi bir ekip çalışmasına imza attıklarını ve filmdeki samimiyetin seyirciye yansıyacağını dile getirdi.

Dün gösterime giren Çamaşırhane Film yapımı "Zengo"nun yönetmenliğini Şahan Gökbakar ve Müge Manuş üstleniyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.