Yol Arkadaşım 2... BODRUM TÜRK FİLMLERİ HAFTASI'NDA!

Yol Arkadaşım 2... BODRUM TÜRK FİLMLERİ HAFTASI'NDA!

Türk filmlerini Bodrum ve Yunanistan'ın Kos Adası’yla buluşturan “Bodrum Türk Filmleri Haftası”nda,“Yol Arkadaşım 2” filmiyle seyirciyle buluşmaya hazırlanan İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç, sürprizi yaşandı.

Türk filmlerini Bodrum ve Yunanistan'ın Kos (İstanköy) Adası’yla buluşturan “Bodrum Türk Filmleri Haftası”, 13 Eylül Perşembe günü perdelerini açtı.

“Yol Arkadaşım 2” filmiyle seyirciyle buluşmaya hazırlanan İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç, gecenin sürprizi olarak sahneye çıktı.

Başrollerini Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın üstlendiği Yol Arkadaşım 2 filminin tanıtımı, başrol oyuncuları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak ile birlikte gerçekleşti. Geniş bir katılımın olduğu tanıtıma Koç ve Büyükak’ın esprileri damga vurdu.

Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan ikili, ortaya çıkan projeninin çok güzel olduğunu söylerken, gösterimde yayınlanan iki teaser da da izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Sinemada görsellerin çok önemli olduğunu belirten İbrahim Büyükak, “Filmin tanıtımı için afiş yetişmezse, ben gelir afiş gibi dururum” diyerek espiriyi patlattı.

Oğuzhan Koç ise “Ben de gelir şarkı söylerim” deyince kahkahalar havada uçuştu.

Gecede yoğun ilgi gören İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç, gelen istekler üzerine Ağrı’dan Çankırı’ya, Muş’tan Ordu’ya, tüm sinemacıların davetlerine seve seve geliriz diyerek cevap verdi. 

Oğuzhan Koç’un dinlettiği “Yol Arkadaşım 2” filminin yeni şarkısı da çok beğenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.