YEŞİLÇAM YILDIZLARI TİKTOKTA YENİDEN HAYAT BULDU!..

YEŞİLÇAM YILDIZLARI TİKTOKTA YENİDEN HAYAT BULDU!..

21 yıllık tiyatro oyunculuğu yapan Alper Can Aydın’ın mimik ve makyajla girdiği tiplemelerle yeşilçam yıldızları yeniden hayat buldu.

Bir çok tiyatro ekibiyle sahneye çıkmanın yanı sıra reklam ve dizilerde de oynadı. Oyuncu, 2 yıl önce keşfettiği 7’den 70’e her yaş grubunun eğlence platformu olan Tiktok’ta videolar çekiyor.


Son yıllarda Sosyal medyanın popüler uygulaması olan Tiktok’ta 15 saniyelik dublaj videolarıyla oluşturduğu içeriklerle kısa sürede tanınmaya başladı.


Oyuncu gerek kostüm ve makyajlarıyla birebir benzerlikle uygulama içinde Adile Naşit, Sadri Alışık, Hulusi Kentmen, Erol Taş, Zeki Alasya gibi bir çok usta yeşilçam yıldızının tiplemelerini canlandırıyor.
Makyajlarını ve kostümlerini kendi hazırlayan oyuncu canlandırdığı unutulmaz yeşilçam karakterleri ile takipçileri tarafından sevilmektedir.

Günümüz sevilen dizilerden Çukur karakterleri olan Aliço ve İdris Koçovalı’da oyuncu tarafından hayat bulan ve sevilen tiplemeler arasında yer alıyor.
Tiktok’da herkes tarafından 1001 Surat olarak anılan Alper Can Aydın’a en çok yakıştırılan tiplemelerse usta oyuncular Adile Naşit ile Levent Kırca tiplemeleri.
Takipçileri, Alper Can Aydın’ın  çok emek verdiğini, dizi ve filmlerde oynaması konusunda yapımcıların, yönetmenlerin fazlasıyla dikkatini çekeceğine inanıyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.