Yaparsın Aşkım... 'İP PEŞİNDE'

Yaparsın Aşkım... 'İP PEŞİNDE'

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği, sunuculuğunu İlker Ayrık'ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 5 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’de FOX’ta.

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 93. bölümüyle 5 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecek.

“İp Peşinde” adlı oyunda yarışmacılar bağlı oldukları ipi takip ederek parkuru tahmine en yakın sürede bitirmek için yarışacak.

“Çivileme” adlı oyunda ise yarışmacılar iki dakika içerisinde tahta üzerinde yarı çakılmış vaziyette duran çivileri eşlerinin iddia ettiği sürede çakmak için rekabet edecek.

HER OYUN BİR TEKER, SON OYUN İKİ TEKER, DÖRT TEKER BİR ARABA EDER!

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren bir bölümle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.