Yalın... SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA CANLI YAYINDA!..

Yalın... SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA CANLI YAYINDA!..

Yalın, önceki gece Instagram üzerinden yaptığı canlı yayında sağlık çalışanlarıyla buluştu.

Yayınına “Evde kalmaya, sağlık çalışanlarına destek olmaya devam edelim. Bu gece şarkılar sağlık çalışanlarına" sözleriyle başlayan Yalın, Pandemi hastanesi ilan edilen İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi çalışanlarına bağlandı. 

SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN YALIN’A TEŞEKKÜR

Yalın’a Instagram üzerinden yolladığı mesajla ulaşan yoğun bakımda hemşire olarak görev yapan Esra Candar ve çalışma arkadaşları; görevleri başında mutlu olduklarını dile getirdiler ve vatandaşlardan tek ricalarının evde kalmaları olduğunu söylediler. Yalın’a "Size de çok teşekkür ediyoruz. Evlerinde kalan insanlara moral, motivasyon sağlıyorsunuz” diyen sağlık çalışanları, kendileri gibi görevlerinin başında olan asker, polis, zabıta, fırıncı gibi tüm çalışanları da alkışladıklarını ifade ettiler. 


 

"BU SAVAŞTA EN ÖN CEPHEDE ONLAR VAR"

Sağlık çalışanlarına teşekkürlerini dile getiren Yalın, "Bizler de sizlerin işini kolaylaştırmak için evde kalmaya devam etmeliyiz. Bu hastalığı beraber yenmek zorundayız. Bugünleri atladığımızda güzel günlerin bizi beklediğini düşünüyorum, umudumu hiç kaybetmiyorum" dedi. Bağlantı sonrası duygularını dile getiren sanatçı, "Bütün yük onların sırtında, bu savaşta en ön cephede onlar var. Biz de onların savaşında evde kalarak onlara destek olmaya çalışıyoruz” dedi ve sağlık çalışanlarının istekleri üzerine 'Keşke' şarkısını seslendirdi. Başarılı sanatçı finali ise yeni şarkısı ‘Ya Sabır’la yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.