WhatsApp... ANDROID İÇİN PARMAK İZİ DESTEĞİ!..

WhatsApp... ANDROID İÇİN PARMAK İZİ DESTEĞİ!..

Günümüzün en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Android sürümünde uzun zamandır beklenen bir özelliğe nihayet kavuşuyor.

Günümüzün en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp şimdi ise Android için parmak izi desteği üzerinde çalıştığı gözler önüne serildi.

WABetaInfo tarafınca aktarılan bilgiler doğrultusunda, söz konusu bu özelliğin çok yakın zaman içerisinde WhatsApp Android için kullanıma sunulacağını da belirtti.WhatsApp Android parmak izi okuma

Ayrıca, WhatsApp Android 2.19.3 beta sürümünde varsayılan olarak devre dışı bırakıldığını gözlemlediğimiz bu özellik sayesinde, artık daha güvenli bir WhatsApp deneyimi kullanıcıları bekliyor.

Parmak izi desteği sayesinde uygulamaya her girdiğinizde popüler mesajlaşma uygulaması, parmak izi doğrulaması isteyecek. Bu da şu anlama geliyor ki sizden başka hiçbir kimse kişisel mesajlarınıza erişemeyecek.

Parmak izi okuma özelliğini birebir uygulamaya entegre edecek olan popüler mesajlaşma platformu, kullanıcıların herhangi bir güvenlik sorunu ile baş başa kalmaması için oldukça dikkat ediyor.

Henüz geliştirilme aşamasında olan yeni özelliğin ne zaman yayınlanacağı hakkında, yetkililerin resmi bir açıklamada bulunmadığını da belirtmekte yarar var.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.