Vintage Days İstanbul... GEÇMİŞE YOLCULUK!..

Vintage Days İstanbul... GEÇMİŞE YOLCULUK!..

7-8 Aralık tarihlerinde Kemer Country'in içinde "Bol Pazar" adıyla düzenlenecek olan Vintage Days İstanbul, 7’den 77’ye kadın ya da erkek herkesi geçmişte dönemler arası bir yolculuğa çıkaracak.

Haber, Mehmet KARADEMIR

Vintage Days İstanbul’a vintage butiklerinin yanı sıra birçok plak dükkanı, vintage porselen mağazası, antikacı ve vintage takı tasarımcıları da katılacak.

Yeni yıl öncesi sevenlerimize alınabilecek hediyeler için muazzam bir alış veriş imkanı da yaratabilecek olan pazara ilginin çok yoğun olması bekleniyor.

7-8 Aralık'ta Vintage Days İstanbul ile geçmişe yolculuk yaparak hem kıyafetler, aksesuarlar, müzik, sinema ve birçok aktiviteyle hem 1940’lara kadar gidilip hem de alış verişin keyfi çıkarılacak.

Geçtiğimiz dönemlerde TRT'de yayınlan "Hayat Tadında" programına katılarak kafalarımızda hep soru işareti olarak kalan retro mu? vintage mi? konularına açıklık getiren Ozz Antique'in kurucusu İbrahim Özcan'ın da Ozz Antique olarak katılacağı "Bol Pazar" bir yönüylede tam bir antika şölenine dönüşecek.

 

Hayat Tadında/ Retro mu, Vintage mı?

https://youtu.be/OKHvZ9n6wXQ

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.