Victoria’s Secret... MELEKLERDEN KÖTÜ HABER!

Victoria’s Secret... MELEKLERDEN KÖTÜ HABER!

1995’ten beri moda şovları konusunda ikonik bir statüye sahip olan Victoria’s Secret, bu sene podyumdan kısa bir mola alıyor.

 2011’den beri markanın defilesinde görev alan veteran model Shanina Shaik’in Avustralya medyasına verdiği son röportaja göre Victoria’s Secret şovu bu sene gerçekleşmeyecek.

‘Ne yazık ki Victoria’s Secret şovu bu sene gerçekleşmeyecek. Bu durumu biraz garipsiyorum, çünkü her sene bu zamanlarda podyum için sıkı bir çalışma temposuna girerdim.

Şovun gelecekte geri döneceğine eminim. Sanırım daha iyi ve daha farklı bir şov için çalışıyorlar, çünkü Victoria’s Secret podyumu dünyadaki en iyi moda şovu.’ sözleriyle anlatıyor Shanina düşüncelerini.

Bu karar aslında hem biraz sürpriz, hem de değil. Sene başında model kadrosundaki çeşitlilik için yoğun tepki çeken Victoria’s Secret, tüm bu olumsuz eleştirilerin yanında yeni stratejileri gereği yaklaşık 25 yıldır dünya çapında televizyondan izleyicisiyle buluşan defilenin artık yayınlanmayacağını açıklamıştı.
 
Bakalım melekleri, konuk şarkıcıları ve kostümleriyle çok konuşulan ve her senenin heyecanla beklenen ikonik moda şovu, podyuma geri dönüşünü ne zaman yapacak?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.