Victoria’s Secret... HEM SEKSİ, HEM SAĞLIKLI!

Victoria’s Secret... HEM SEKSİ, HEM SAĞLIKLI!

Victoria’s Secret meleklerinden Romee Strijd Londra’daki Victoria’s Secret mağazasında, doğru sütyen bedenini keşfetmek için sütyen ölçüm uzmanlarıyla buluştu.

Victoria’s Secret markasının sunduğu 39 farklı sütyen bedeninden kendisine en uygun olanı, sütyen ölçüm uzmanları ile öğrenen melek, geniş renk alternatiflerinden en beğendiğini de tercihleri arasına ekledi.

 

 

Victoria’s Secret mağazalarında ücretsiz olarak, herhangi bir randevu gerekmeden yapılan bu ölçüm, uzmanlar tarafından size özel olarak gerçekleştiriliyor.

Herkesin mutlaka denemesi gereken bu ölçüm sayesinde vücudunuza tam olarak uyan doğru sütyeni bulabilir, vücut kıvrımlarınızı zarafetle ortaya çıkarabilirsiniz.

 

Victoria’s Secret meleği Martha Hunt ise; sütyen ölçüm tecrübesini, Sexy Illusions koleksiyonu için gittiği, Chicago’daki Victoria’s Secret mağazasında deneyimledi.

Sütyen uzmanlarıyla bir araya gelen melek, kıyafetlerin altında kaybolan, Sexy Illusions koleksiyonu ile doğru sütyen ölçüsünü öğrendi.

Sexy Illusions koleksiyonunda kullanılan yumuşak kumaşlar vücudunuzda yokmuş hissi yaratırken, yeni renkler ve desenlerle kendinizi her zamankinden daha özel hissedeceksiniz.


""

Seksi hissetmek için birinci koşulun kendine güvenmek olduğunu vurgulayan Victoria’s Secret melekleri, kendine güvenin rahatlıktan geldiğini ve rahatlığın anahtarının da doğru sütyen ölçüsünü bulmak olduğunu savunuyor!

Kendinize güvenin, sitilinize güvenin ve en önemlisi sütyeninize güvenin!

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.