Ve Kadın... İKİ KADIN, İKİ DOKTOR, İKİ SANAT!..

Ve Kadın... İKİ KADIN, İKİ DOKTOR, İKİ SANAT!..

"8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" ve "14 Mart Tıp Bayramı" haftasını kapsayacak olan "Ve Kadın" temalı resim ve seramik sergisi, 5 Mart Perşembe günü Bahariye Sanat Galerisi'nde sanat severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Haber; Mehmet KARADEMİR

"Ve Kadın"...

İki Kadın, İki Doktor, İki Sanat... .

Tıp alanında göstermiş oldukları başarıyı sanat alanında da yakalayan "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ve 14 Mart Tıp Bayramı haftasını kapsayacak olan "Ve Kadın" temalı resim ve seramik sergimizi, içimizde yaşattığımız tüm kadınlara ve doğaya ithaf ediyoruz" misyonuyla yola çıkan Dr. Füsun Uzunoğlu ve Dr. Hülya Karadayı Ergin, başarılarını taçlandıracakları sergilerine tüm seramik ve resim severleri davet ediyor.

Doğa, çiçek ve insan figürlü seramik eserleriyle bugüne kadar yer aldığı her sergide büyük beğeni toplayan Dr. Hülya Ergin Karadayı ve resim sanatında kendini ispatlamış aynı zamanda bir çok karma sergilerde de eserlerini sanat severlerle buluşturmuş hekim sanatçı Füsun Uzunoğlu'nun, özgün ve fark yaratan modern çizgileriyle sergide göz dolduracakları şimdiden aşikar görünüyor.
 
Seramiğin çamur ve ateşle yaptığı yolculuğa tanık olunacağı, resim sanatının portre ve doğa ile hayat bulacağı bu anlamlı sergi, 5-17 Mart tarihleri arasında Bahariye Sanat Galerisi'nde ziyaretçilerini bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.