Twitter... KULLANICILARINA 2 YENİ KOLAYLIK DAHA!..

Twitter... KULLANICILARINA 2 YENİ KOLAYLIK DAHA!..

Twitter, sadece testler yayınlamakla kalmayıp aynı zamanda bir süredir direkt mesajlarla ilgilendiğini açıkladı.

Üzerinde çalıştıkları yeniliklerden ilki, eski mesajlarını arayıp bulmak isteyenler için… Artık kullanıcılar, uzun süre önce aldıkları önemli bir mesajı bulmak için sayfalarca mesajı tek tek okumak zorunda kalmayacaklar.

Kullanıcıların tek yapmaları gereken şey direkt mesaj kısmına girip eklenen yeni arama çubuğuna gerekli kelimeleri yazmak olacak.

Böylece önceki yazışmalarına kolayca ulaşabilecekler. Bu uygulama şu an sadece seçilmiş kişiler tarafından iOS ve web sitesi üzerinde denenebilir durumda.

Gelecek geri bildirim ve görüşler sonucuna bağlı olarak diğer kullanıcılara da açılabileceği açıklandı.

Gelelim ikinci özelliğe… Günlük haber almak ve farklı görüşleri görmek gibi amaçlarla kullanılan Twitter, bazen kullanıcıların rahatsız olabileceği görsel ve yazılı mesajlara maruz kalmalarına sebep olabiliyor.

Twitter’ın geliştirdiği yenilik ise bu konuya bir son getirmek amacıyla sizi istenmeyen mesajlardan uzaklaştırmaya yönelik.

Direkt mesajlara eklenen yeni özellik, hakaret içeren ya da spam niteliğindeki mesajları otomatik olarak filtreliyor ve ayrı bir yerde tutuyor.

Yeni özelliğin neleri filtrelediğini görmek için mesajlar bölümündeki mesaj istekleri kısmına girmelisiniz. Buradan filtrelenen mesajlarınızı görebilir, dilediğinizi silebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.