Tuba Büyüküstün...SETLERE ARA VERİLSİN TEPKİSİ!

Tuba Büyüküstün...SETLERE ARA VERİLSİN TEPKİSİ!

Oyuncu Tuba Büyüküstün, yaşanan corona virüs nedeniyle setlerin durdurulmamasına, “Hiçbir şey sağlığımızdan önemli değil. O yüzden setlerde bulunmayı 10 defa daha düşünmem gerekiyor” diyerek sitem etti.

Tuba Büyüküstün, YouTube kanalında dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgınına rağmen setlerin durdurulmamasına tepki gösterdi.

Oyuncu, “Tereddütlerim var. Kendimi alamadığım bir hikaye olmadığı sürece, dizilerde olmamayı tercih etmenin bir örneğini daha yaşıyoruz.

Bu durumda bile devam eden projeler var. O yüzden setlerde bulunmayı belki 10 defa düşünmem gerekiyor. Hiçbir şey sağlığımız ve ailemiz kadar önemli değil” dedi.

Sekiz yaşında Maya ve Toprak adından ikizleri olan Büyüküstün, “Virüsten dolayı onlarla teması kesmek zorunda kalmayayım diye dışarı çıkmıyorum.

Bana gelip sarılmak istediklerinde ‘Hayır, benden 1.5 metre ötede durun’ diyemem. Bunun için çok küçükler” diye konuştu.

Oyuncu, “Onları, ne yaparlarsa cezalandırırsınız?” sorusuna ise “Ceza taraftarı değilim. Onları cezalandırınca kendimi ekstra suçu hissediyorum” yanıtını verdi.

Twitter şifresini unuttuğunu belirten Büyüküstün, “Orayı aktif kullanamıyorum. Şifremi unuttum, giremiyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.