THREADS'I SİLEN İNSTAGRAMINI DA KAYBEDECEK Mİ?..

THREADS'I SİLEN İNSTAGRAMINI DA KAYBEDECEK Mİ?..

Meta’nın Twitter’a rakip uygulaması Threads, şimdiden herkesin ilgisini çekti. Üye olan sayısı gün geçtikçe artarken, platformla ilgili merak edilen konular da gündeme gelmeye başladı. İddiaya göre Threads hesabını silen kullanıcıların bağlantılı olan Instagram hesabı da siliniyor.

 Threads hesabını silen kullanıcıların Instagram hesabının da silineceği iddiası

Meta’nın Twitter’a rakip uygulaması Threads, şimdiden herkesin ilgisini çekti. Üye olan sayısı gün geçtikçe artarken, platformla ilgili merak edilen konular da gündeme gelmeye başladı.

İddiaya göre Threads hesabını silen kullanıcıların bağlantılı olan Instagram hesabı da siliniyor.

Threads, Instagram platformunun bir parçası olduğu için gizlilik politikası da Instagram çatısı altında yer alıyor. Threads’e üye olmak için de Instagram hesabının platforma bağlanması gerekiyor.

Instagram’ın gizlilik ilkeleri sayfasında yer alan bilgiye göre ise Threads hesabını tamamen kapatmanın tek yolu İnstagramı da kapatmaktan geçiyor.

Hesabı yalnızca geçici olarak dondurduğunuzda Instagram hesabı etkilenmiyor. Öte yandan Instagram hesabınızı dondurduğunuzda, Instagram’a bağlantılı olarak çalışan Threads uygulaması da kapanıyor.

Yani Threads hesabını tamamen silmek Instagram’ın da silineceği anlamına geliyor ancak geçici bir süreliğine dondurmak bağlı olan Instagram hesaplarını etkilemiyor.

Kaynak:TEYİT

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.