Televizyon...ARTIK ONLAR DA AKILLI OLABİLİYOR!

Televizyon...ARTIK ONLAR DA AKILLI OLABİLİYOR!

TV kanallarının ötesinde bir içerik dünyasının kapılarını açan akıllı televizyonlar bütçenizi zorlayacak fiyatlara sahip olabilir. İnternetten alabileceğiniz akıllı TV kutusu sayesinde standart televizyonunuzu akıllı TV’ye çevirmeniz mümkün.

7’den 70’e herkesin hayatının vazgeçilmezi haline gelen internet, bilgisayar ve cep telefonu alışkanlıklarını değiştirdiği gibi televizyon kullanım alışkanlıklarını da değiştiriyor.

Birkaç aparat sayesinde tüplü televizyonlarda da hizmet verebilen Android TV Box’ların; pek çok markanın imzasını taşıyan farklı özellikte çeşitleri bulunmakla birlikte kalitelerini belirleyen RAM, işlemci, hız kapasitesi sade arayüz ve ekstra depolama özelliklerine sahip oluşudur.

Andorid TV kutularıyla; farklı formattaki fotoğraf, müzik ya da videoyu oynatabilir, USB flash disk aracılığıyla dosyaları Andorid TV Box cihaza bağlayıp TV üzerinden oynatabilir, TV üzerinden internete giriş yapabilir, Play Strore’daki bir çok program ve oyunu cihazınızda kullanabilir, Skype gibi programlar aracılığıyla görüntülü görüşme yapabilirsiniz.

Bunun yanı sıra Google’nin Android TV Box için oluşturmuş olduğu özel uygulamaları kullanarak cihazınızı daha verimli kullanabilirsiniz.

Siz de normal TV’nizi akıllı TV’ye çevirecek çözümler arıyorsanız bu çözümler tam da size hitap ediyor. İşte, normal televizyonları akıllı televizyonlara dönüştürmenin 15 yolu.

xiaomi-mi-box-s.jpg

1. Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box

Kaliteli ve fonksiyonel ürünlerini en son teknoloji ile birleştiren Xiaomi’nin akıllı TV kutusu, Android 8.1 sistemi tarafından desteklenmesi sayesinde menüler arası geçişleri oldukça kolay bir şekilde yapıyor.

Uygulamaları son derece hızlı çalıştıran TV Box, en yeni 4K HDR teknolojisi ve 60 fps`ye kadar oynatma için yüksek hızlı 4K işleme özelliğine sahip olması sayesinde ultra yüksek çözünürlüklü ve gerçekçi görüntü performansı sunuyor.

wechip-t95z-plus.jpg

2. Wechip T95Z Plus

3D ve 4K görüntüyü (3840x2160p) destekleyen TV kutusu, Android 7.1 Marshmallow işletim sistemi kurulu olarak geliyor.

HDD harddisk, Flash harddisk veya SD kart ile cihaz üzerinden rahatlıkla video izleyebileceğiniz veya dosya paylaşımı yapabileceğiniz cihaz, wireless mouse, klavye, air mouse gibi harici çevre birimleriyle uyumludur.

Küçük ve hafif tasarımı sayesinde cihazı rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz.

3. YAGALA T95Z plus

Android 7.1 işletim sistemiyle gelen TV kutusu, sıra dışı bir görsel-işitsel deneyim sunuyor.

3GB DDR3 RAM 32GB eMMC ROM ile, herhangi bir gecikme veya donma olmadan uygulama indirmenizi ve film izleyebilmenizi sağlayan TV kutusu, özelleştirilmiş yapısıyla kullanıcı dostu olduğunu gösteriyor.

roku-ultra.jpg

4. Roku Ultra

4K HDR teknolojisi ve 60 fps`ye kadar oynatan Roku Ultra, 1080p HD / 4K / HDR akışı için en iyi akış oynatıcısıdır.

wechip-v8.jpg

5. Wechip V8

Android 7.1’le çalışan Wechip V8 sayesinde TV şovları, filmler, web sayfalarına ve fotoğraflara göz atabilir, aileniz ve arkadaşlarınızla Android oyunları sorunsuzca oynayabilirsiniz.

x96-mini-tv-box.jpg

6. X96 Mini TV BOX

Duvara veya TV’ye yapıştırabileceğiniz X96 Mini TV BOX, sahip olduğu diğer tüm özellikleriyle ve4K görüntüyü desteklemesi sayesinde televizyonların performansını artırıyor.

tx3-mini.jpg

7. TX3 Mini

Android 7.1 yüklü olarak gelen TX3 Mini, 4K nihai HD videolar sayesinde aile üyeleriyle eğlenmek için ideal bir aracı.

wechip-x88-pro.jpg

8. Wechip X88 Pro

Youtube, Chrome, Netflix vb. uygulamalar ve oyunları sorunsuz çalıştıran Wechip X88 Pro ile 4K ve Full HD tüm filmleri USB bellek veya harici Harddisk ile cihaza bağlayıp Media Player olarak oynatabilirsiniz.

tx6-android-9.0.jpg

9. TX6 Android 9.0

Televizyonunuzla benzersiz Android deneyimi sunmak için TX6 Android 9.0 iyi bir alternatif olacaktır. Maksimum güç sağlayan TV kutusu, 4 GB RAM ile geliyor.

i96-pro-tv-box.jpg

10. i96 PRO TV Box

16 GB dahili hafızası bulunan TV kutusu, göz alıcı şık tasarıma sahip. i96 PRO TV Box ile hızlı Android deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz.

dreamstar-android-box.jpg

BONUS: Dreamstar Android Box

Android ile TV’leri buluşturan TV kutularından biri de Dreamstar’ın 5000 adet – 7999 adet kanal kapasitesi bulunan 16 GB kapasiteli ürünü.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.