Tanju Çolak... 'VATAN HAİNİ DEĞİLİM!'

Tanju Çolak... 'VATAN HAİNİ DEĞİLİM!'

Ruha Tv de Ekrem Arpak'ın Konuğu Olan Türk Futbolunun Efsane Golcüsü Tanju Çolak Yaptığı Açıklamalar İle Geceye Adeta Damgasını Vurdu...

Türkiye'nin ve Avrupa'nın dört bir yanından rekor izleyicinin ekrana kilitlendiği programda Çolak'a binlerce sevgi ve destek programı geldi.

BENİ SEVENLERİMDEN KİM AYIRABİLİR!

Aynı zamanda yazar ve ses sanatçısı olan Ekrem Arpak'ın "Futbolseverler seni neden ekran da göremiyor?" sorusuna efsane futbolcunun verdiği cevap "Vatan haini değilim." 

Devletime, milletime bir yanlışım olmadığı gibi ülke futboluna verdiklerim ile ülkemin uluslararası tanırlılığına büyük katkısı olmuş bir sporcu olarak doğrusu bana uygulanan ekran ambargosunun nedenini bilmiyorum.

Ancak şu bir gerçek ki, hiç kimse Tanju Çolak sevgisine bend vuramayacak" şeklindeki cevap geceyi adeta sallarken Arpak'ın isim vermeden yaptığı eleştiri geceye bomba gibi düştü.

tanju.jpg20.jpg

O İSİM RIDVAN DİLMEN Mİ?

Program moderatörü Ekrem Arpak'ın Tanju Çolak'a "Futbol hayatı sakatlıklarla ve 3 / 5 yılla sınırlı, her şık çalımın ardından 3 hafta sakat yatan bir futbolcunun ülke futbol aklı olarak kamuoyuna sunulduğu yerde Uluslararası Futbol Tarihi İstatiatik Federasyonunun seçtiği futbolun gelmiş geçmiş en önemli 48 futbol efsanesinden biri olarak seçilen Tanju Çolak'a yönelik erkan ambargosu uygulanmasını doğrusu anlamıyorum.

Tanju Çolak olarak eski takım arkadaşınla polemik yaşamak istemiyorsun ama o arkadaşın yaptıklarını biliyorum. " demesi izleyiciler tarafından Arpak'ın Rıdvan Dilmen'i hedef aldı şeklinde yorumlandığı gibi büyük destek gördü.

ÜLKE FUTBOLU BATIYOR!

Haberler.com ve sondakika.com ailesine defakarca teşekkür eden Tanju Çolak'ın "Bugün Tanju Çolak'ı görmezden gelen başta Beinsport olmak üzere tüm spor basını ülke furbolunun giderek battığını konuşamıyor.

Belki de ben bu gerçekleri konuşabildiğim için bu haksızlığa uğradım.

15 TEMMUZ'DA BEN ALANLARDAYDIM!

Arpak'ın Çolak'a. "Ülke futbolunu bir dönem fetö bataklığına çeviren bir takım isimlerin, öte yandan at yarışı meraklısı, iddia oyunları tutkunu hala ekranlarda yer bulduğu spor ekranlarında neden yoksun?" sorusuna "Ekremciğim, 15 Temmuz da ben halkım ile beraber meydanlardaydım.

Canımı ortaya koydum ama ne yazık ki gelinen nokta da devlet televizyonu dahi beni halkım ile buluşturmuyor. Şaşkınım, üzgünüm ve takdiri kamuyuna bırakıyorum." cevabını verdi.

BİNLERCE DAVET!

Tanju Çolak'a ülke ve Avrupa'nın çeşitli yerlerinden binlerce davet gelirken izleyicilerin Çolak'ı ekranda görmek istediklerine yönelik sayısız mesaj yağdı.

Öyle görünüyor ki, efsane golcü Tanju Çolak ve sivri kalem olarak bilinen Ekrem Arpak'ın yaptığı program daha büyük ses getirecek.

NiHAT KIRMIZI YAYINA BAĞLANDI!

GSİYAD yönetim kurulu üyesi aynı zamanda Doğa Sigorta ve Ayvansaray Üniversitesi sahibi genç ve başarılı İş Adamı Nihat Kırmızı'nın yayına kısa süre de olsa bağlanması izleyiciyi coştururken bir diğer Urfalı ünlü ve başarılı iş adamı Maruf Güneş' i de Şanlıurfa ve Şanlıurfaapor için bir araya gelmeye davet eden Arpak ve Çolak Urfalıların kalbini kazandılar.

Kırmızı'nın daima Şanşıurfa ve Şanlıurfaspor ile ülke sporu, ülke gençliğinin sağlıklı eğitim almaları için Tanju Kaptanımızın da varlığı ile daima taşın altına elimizi koymaya hazırız demesi büyük sempati topladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.