Tamer Karadağlı... GENÇ OYUNCU ADAYLARINA TAM DESTEK!..

Tamer Karadağlı... GENÇ OYUNCU ADAYLARINA TAM DESTEK!..

3.Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması’nın Kral ve Kraliçesi ile derece alan genç oyuncu adayları Tamer Karadağlı ve arkadaşlarının tiyatro oyununu izlediler.

Sinema ve dizi film sektörüne yeni yüzler kazandırmayı amaçlayan “3.Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması”nın finali hafta içinde yapıldı.

On günlük kampta eğitim alan genç oyuncu adayları Tamer Karadağlı’yı unutamıyor.

Yarışmanın elemeleri kamp süresi ve final gecesinde gençlere büyük destek veren ünlü sanatçı yarışmaya katılan finalistlerin “Tamer Abisi” oldu.

Yıllar önce Yeşilçam’ın  kral - kraliçesinin seçildiği ve seçilenlerin o yıllar da sinema filmlerinde boy gösterdiği nostaljik yarışmanın yeni versiyonu “3.Sinemanin Kral ve Kraliçesi Yarışması“ Vizyon Production ve Bonart Ajans  işbirliğiyle geçen hafta içinde final gecesiyle sona erdi.

Ancak yarışmanın final gecesine kadar 10 günlük kamp program içinde çalışmalar yapan 28 finalist oyuncu adayı kamp dönemini unutamıyorlar.

“Tamer abi büyük destek oldu”

“3.Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması“nın WOW İstanbul Hotel & Convention Center’de düzenlenen kamp programında genç oyuncu adaylarına çeşitli konularda eğitimler verildi.

Finale kalan on dört kız, on dört erkek finalist büyük jüri karşısına çıkmadan öncet ünlü yönetmen Avni Kütükoğlu başkanlığında oyunculuk dersleri aldılar.

Sahneye skeçler koyan ve kabiliyetlerini gösteren gençler en büyük desteği ise ünlü oyuncu Tamer Karadağlı’dan aldıklarını ifade ettiler.

Kamp süresince genç oyuncu adaylarının yanında olan Karadağlı kendi oyunculuk sırlarını deneyimlerini onlarla paylaştı.

Sık sık çeşitli konularda sohbetler eden Karadağlı kısa zamanda gençlerin gönüllerini fethetti. Yarışmanın sonunda ise pek çok finalist göz yaşları içinde Tamer Karadağlı’ya veda etti.

Tamer Karadağlı dereceye girenlere ve kral kraliçe seçilen gençlere oyunculuk eğitimleri boyunca destek olacağının sözünü verdi

Karadağ’lı ve arkadaşlarının oyununu izlediler…

“3.Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması“nda Kral ve Kraliçe seçilen gençler ve dereceye girenler, Tamer Karadağlı ve arkadaşlarının rol aldıkları İkinin Biri” adlı oyunu izlediler.

Tamer Karadağlı’nın oyunculuk gözlemi yapmaları için Mall Of İsanbul’daki Moi Sahne’ye davet ettiği genç oyuncu adayları kuliste oyunun kadrosu ile bir araya geldi.

Yönetmenliğini Bora Severcan’nın yaptığı ve rollerini Tamer Karadağlı, Zeyno Günenç, Volkan Severcan, Esra Sönmezer, Sefa Zengin, Haluk Özenç, Bora Severcan, Hacı Ali Açıkgöz, Rabia Armağan ve Zuhal Yalçın’nın paylaştıkları oyunu izleyen gençler “Oyunu izlemek bizim için çok verimli oldu. Tamer Abi ve arkadaşları bize çok yakın ve sıcak davrandılar” dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.