Survivor 2020 Ünlüler - Gönüllüler...ACUN LICALI İLE BİRLİKTE REKOR DENEMESİ!

Survivor 2020 Ünlüler - Gönüllüler...ACUN LICALI İLE BİRLİKTE REKOR DENEMESİ!

Gönüllüler takımıyla Instagram'da yaptığı canlı yayını anlık 1 milyon kişi tarafından izlenen Acun Ilıcalı, bu sefer de 2 milyonluk dünya rekorunu kırmak için tüm yarışmacılarla bayramın ikinci günü canlı yayın yapacak.

İletişim oyununu kazanan Gönüllüler takımıyla Instagram'dan canlı yayın yapan başarılı yapımcı Acun Ilıcalı, 1 milyon kişi tarafından izlenince dünya rekoru kırmak için harekete geçti.

Survivor 2020'nin dün akşam yayınlanan bölümünde açıklama yapan Ilıcalı, 2 milyon rekorunu kırmak için tüm yarışmacılarla birlikte canlı yayın yapacaklarını söyleyerek detayları anlattı.

REKOR KIRARLARSA PARTİ YAPACAKLAR

Acun Ilıcalı, 25 Mayıs Pazartesi günü Ramazan Bayramı'nın 2. gününde Survivor'da bir dünya rekoru denemesi yapılacağını söyledi.

Daha önce Gönüllülerin Instagram canlı yayınında bir milyon katılıma ulaşıldığını söyleyen Acun Ilıcalı, bu sefer hedefin dünya rekoru olan 2 milyonu aşmak olduğunu anlattı.

Acun Ilıcalı, bu canlı yayınla 2 milyonluk rekor kırıldığı takdirde kutlama partisi yapılacağını ve Cemal Can'ın da DJ'lik yapacağını da ekledi.

acunilicali_instagram_1m.jpgacunilicali_instagram_1m.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.