Suat Ateşdağlı feat Gökçe Kırgız... "BÜYÜK SORU"!..

Suat Ateşdağlı feat Gökçe Kırgız... "BÜYÜK SORU"!..

Gökçe Kırgız, Suat Ateşdağlı prodüktörlüğünde hazırlanan ikinci single'ı "Büyük Soru” ile müzikseverlerle buluşuyor.

Suat Ateşdağlı’nın, Gökçe Kırgız’ı müzikseverlerle  “Son Rötuş” şarkısı ile tanıştırmıştı.

"Son Rötuş" un gördüğü ilginin ardından Gökçe Kırgız, Suat Ateşdağlı prodüktörlüğünde hazırlanan ikinci single’ı Suat Ateşdağlı feat Gökçe Kırgız “Büyük Soru” ile müzikseverlerle yeniden buluşmaya hazırlanıyor.

Yılın hit şarkılarından olan “Büyük Soru” nun söz ve müziği Murat Güneş’e ait. Şarkının düzenlemesinde ünlü Dj Suat Ateşdağlı’nın imzası var. “Büyük Soru” nun remix versiyonu Dj Yalçın Aşan tarafından hazırlandı.

“Büyük Soru” nun video klibi; Gülşen Aybaba’nın yönetmenliğinde, Veli Kuzlu’nun görüntü yönetmenliğinde şarkının duygusu ve konseptine uygun olarak tasarlanan dekorda Orion Stüdyoları’nda çekildi. Klipte Suat Ateşdağlı ve Gökçe Kırgız birlikte kamera karşısına geçtiler.

Gökçe Kırgız’ın, moda tasarımı Yelda Aslan tarafından yapılan kıyafetler giydiği single’ın fotoğrafları Safa Gülsoy tarafından çekildi.

Dj Suat Ateşdağlı feat Gökçe Kırgız “Büyük Soru” single’ı, DMC yapımcılığında 18.01.2019 Cuma günü yasal dijital platformlarda ve şarkının video klibi netd’de ki yerini alacak.

SUAT ATEŞDAĞLIFEAT GÖKÇE KIRGIZ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.