Sıla-Ziynet Sali... GOOGLE'DA ARAMA REKORU! KAÇ YILDIR BİRLİKTELER?..

Sıla-Ziynet Sali... GOOGLE'DA ARAMA REKORU! KAÇ YILDIR BİRLİKTELER?..

Ahmet Kural'ın şarkıcı Ziynet Sali'nin Sıla'ya mesaj atmasından dolayı şiddet uyguladığı ortaya çıkmasının ardından Sıla ile Sali kaç yıldır görüşüyor, kaç yıldır birlikteler? Sıla ile Sali’nin birlikte olduğu görüntüler Google'da arama rekoru kırıyor...

Şarkıcı Sıla, ayrılıp tekrar barıştığı Ahmet Kural’dan darp gördüğünü iddia ederek savcılığa şikayette bulundu. Ahmet Kural darp iddialarıyla ilgili olarak şüpheli açıklamalarda bulunmuş ve bir kadından bahsetmişti. Ahmet Kural'ın şarkıcı Ziynet Sali'nin Sıla'ya mesaj atmasından dolayı şiddet uyguladığı ortaya çıktı. Peki ya Sıla ve Ziynet Sali arasında nasıl bir ilişki var? Sıla ile Ziynet Sali kaç yıldır görüşüyor, kaç yıldır birlikteler? Sıla ile Ziynet Sali’nin birlikte olduğu görüntüler haberimizde.

Oyuncu Ahmet Kural'ın geçen günlerde bir süredir birlikte olduğu sevgilisi şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu dövdüğü iddia edildi. Kavganın nedeni olarak da Sıla'nın Ziynet Sali'yle samimi olmasından kaynaklandığı söylendi. Ahmet Kural Sıla'yla Ziynet Sali'nin görüşmesini istemedi mi? Kanal D'deki 2. Sayfa programının iddiasına göre; Ahmet Kural, Sıla'nın Ziynet Sali'yle görüşmesini istemedi, o gece de Ziynet Sali, Sıla'ya mesaj atınca tartışma şiddete döndü.

Sıla ile Ziynet Sali kaç yıldır görüşüyor, kaç yıldır birlikteler?

Sıla ile Ziynet Sali arasındaki dostluk uzun yıllara dayanıyor. Bir dönem birlikte albüm çıkardılar, bir dönem birbirleri ile küstüler ve sık sık aynı karede poz verdiler..

Sıla ile Ziynet Sali’nin birlikte olduğu görüntüler

Romantik şarkıların prensesi Sıla sanatçı arkadaşı Ziynet Sali ile önceki akşam yemekte buluştu. (2013)

Ziynet Sali , önceki gün bir otelde bulunan restaurantta sahne aldı. Behzat Gerçeker ve  Sıla ’nın da izlediği şarkıcı, programı bitmesine rağmen mekânı terk etmedi. Otele yerleşen Sali, arkadaşlarını da çağırıp şarkı söyleyince müşteriler gürültü nedeniyle sanatçıyı otel yönetimine şikâyet etti. Sabaha karşı mekândan ilk önce Sıla, ardından Ziynet Sali ayrıldı. (2015)

Ziynet Sali ve yakın dostu Sıla, önceki akşam Arnavutköy’deki bir balıkçıdaydı. Geç saatlerde mekandan ayrılan iki ünlü şarkıcı, yakında yeni projelerle sevenlerinin karşısına çıkacaklarını söyledi. (2016)

Bir dönem aralarından su sızmayan, buldukları her fırsatta bir araya gelen ve hatta birlikte röportajlar veren Sıla ile Ziynet Sali 2016 yılında küstü.

Kaynak:azonceoldu.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.