Seyhan Soylu...TUĞÇE KAZAZ’IN İPLİĞİNİ PAZARA ÇIKARDI, AMA!

Seyhan Soylu...TUĞÇE KAZAZ’IN İPLİĞİNİ PAZARA ÇIKARDI, AMA!

Podyumdan devşirilme, sonradan olma “Ünlü Türk düşünürü”, eski manken Tuğçe Kazaz’ın ulu önder Mustafa Kemal hakkında sözlerine, bir tepki de Baba Haber’in yorumcusu Seyhan Soylu’dan geldi.

Seyhan Soylu Tuğçe Kazaz’ı tanımlandırırken geçmiş ve gelecekle illiyet bağları kurmaya çalışırken ironi yapıp onun engin zekasından ve donanımından bahsetti.

Kıssadan çıkarılacak hisseler şeklinde karşılık verdi.   Sisi lakaplı Seyhan soylu diyor ki Tuğçe Kazaz’ a ve millete: 

 


 

Siz anlamıyorsunuz? #Tuğcekazaz 'ı 
Kadın Ordinaryüs Prof, Doç, Dr, Bilim ve ilim adamı, Din konusunda fetva verecek engin bir bilgiye haiz.
Müslüman doğdu, aşık olunca Hristiyan oldu. Ayrılınca budist oldu.
Kadın fitt bu kadar rahat bir dini istemez elbet.

Hemen museviliğe teğet geçiş yaptı. Denkliği olmayınca ondanda vazgeçti.
Bu sıralar Ateist mi? Deist mi? Bilemedim.
Son zamanlarda Ahlak, Tarih ve Felsefe konusunda fetvalara soyundu.
Yanlız Ahlak dersini verirken bütün vücut anatomisiyle uygulamalı derse soyundu.
Soyununca böbreğinde taşı gördük.
Tuğçe şimdi o taşı gediğine koyarken yanlış yerlere atıyor olacak ki ! 
Taş Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e kadar uzandı.
KAZAZ; “Kemalizm ile arasına mesafe koyamayan Allah ile arasına mesafe koyar” - “Mustafa Kemal’le dinsizlik geldi, ahlaksızlık geldi” demiş.

SİSİ; " Ya Kadın Atatürk Turkiyesinde demokratik düşünme hakkını bireysel olarak kullanıyor. Kime diyen var mı? 
Yok mu? Bakın Habertürk’ün. Başarılı yazarı #SevilayYılman, eski model 'yeni düşünür!' Tuğçe Kazaz'a "Kim gazlıyor bu müptezeli de böyle atıp tutuyor arkadaş?" diyerek sert tepki göstermiş.

Posta Gazetesi’nin dikenli sözler köşesi yazarı Candaş Tolga Işık hemen analiz etmiş olacak ki ; " Tuğçe Kazaz'ı ciddiye alanın Tuğçe Kazaz kadar aklı yoktur!” demiş.
#Demetakalin " Videoyu çeken şunun kafasına bir tane patlatamamış mı?" şeklinde yorumuyla olayı şiddete kadar götürdü.

Sisi; Yok yok amacım seni kimse anlamıyor  Tuğçeciğim, seni kimse anlamıyor. En iyisi sen yeni bir aşk ve yeni bir din bul. İster misin? #MarkZuckerberg ile evlenip Teknolojik bir din bulursun. Mark seni bu bilgiyle " SERVER PEYGAMBERİ " ilan eder. Eski saf organik görüntülerini de Google, #Facebook ve #ınstagramda yok eder.

Zaten seni ne muhalefet nede iktidar anlıyor.  #Google'de parti kur oy verelim şekerim. Senin bu ülkede yatacak yerin yok diyenlerede kapak olur.  Yanlız son günlerde röntgeninde gördüğümüz böbrek taşını #Atatürk'e atmışsın. Yanlış yerlere isabet etmiş olacak ki millet feryat figan bağırıyor.
Kız #TuğçeKazaz  laf aramızda kalsın #Atatürk'ü şimdilerde muhalefetten daha çok iktidar içindeki bazı akıl tutulmasına haiz kişiler bile artık Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’e laf çakamıyor. Seninki de büyük cesaret. 
Koca Cumhurbaşkanımız @rterdogan Atatürk'e laf eden herkesin kulaklarını çekerken iktidar vekillerine, bürokratlarına bile Atatürk ve onun makamındakilere,  hadsizlık kim ederse, “savcılar, hakimler göreve” derken, muhalefetten daha fazla Kemalistlik, Atatürkçülüğe sahip çıkarken  senin bu kelamları eylemen bir hayli risk.
TOPLUMU GERECEK LAFLARDAN İMTİNA EDİLMELİ
Milliyetçi, Vatansever, Ülkücü veya Atatürkçü  bir Vatandaşın ruhunda infial yaratmak, o sözleri sarf edenler de hasar bırakabilir. Bu yazar ve sanatçılar gibi, lafı gediğine sokmadan direk tepkisini fevri bir davranış biçimiyle tahrik olup sergileyebilir.
Sosyal medyadaki vatandaşların sinkaflı sözleri ( Atatürke hakaretten ) hukuk nezdinde de ağır tahrikten dolayı planlanmış ( Hakaret-Tazminat ) davaların da karşılık bulamayabilir.

Bu yüzden Tiwiter'daki DAVA AÇAYIM MI? anketi de boş çıkabilir.
Iyisi mi konu ATATÜRK, VATAN ve BAYRAK olunca sen MAK, Metropoll, Gezici, Andy-Ar, Konsensus, Konda, ORC ve Optimar 'a dahi güvenme bu konuda sen ablanın sözlerini dinle ! Bu konuda en ehil anket Halkın ýüreğin de bu yüzde iyisi mi senin şu felsefi tavrın zaman zaman #Chp çıkışlarınla yetin. Biraz daha zorlarsan benim gibi bir meczupun sokakta gazabına uğrarsın.
Sonra o meczup 'un avukatı çikar der ki, “Deli deliyi görünce çubuğunu saklayamamış, müvekkilim ile muhatabı aynı fraksiyona hizmet eden iki varlıklar. Bunlar bu fani dünyada, biri deli saçması laf ediyor diğeri de kendini Ulubatlı Hasan ile Hasan Tahsin arasında gidip geliyor.” der ve savunur.
Ya bir de vatansever aklı selim bir Hakime denk gelirse, bu “DELİ SAÇMASI DAVA” işte o zaman mütelâ şöyle okunur;  T.C kanunları karar ; “Delilleri takdir yetkisi” başlıklı CMK m.217/1’e göre, “Hakim, kararını ancak duruşmaya getirilmiş ve huzurunda tartışılmış delillere dayandırabilir. Bu deliller hakimin vicdani kanaatiyle serbestçe takdir edilir”. CMK nın 217 maddesinin gerekçesine göre Fransız Kanunu’nun 353. maddesi, vicdani kanaat deyimini “ ( AKLA DAYALI IZLENIM ) 

Seyhan SOYLU 
" SİSİ "

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum