Seyhan Soylu...NİKAHINI EGEMEN BAĞIŞ MI KIYACAK?

Seyhan Soylu...NİKAHINI EGEMEN BAĞIŞ MI KIYACAK?

Üçüncü evliliğini, Rizeli iş adamı Fahri Yazıcı ile gerçekleştiren Sisi lakaplı Seyhan Soylu, şaman düğünü yapacağını açıkladı. Nikahını da Çek Cumhuriyeti Prag Büyükelçisi Egemen Bağış'ın kıymasını istedi.

Ünlülerin menajeri olarak bilinen Sisi lakaplı Seyhan Soylu, üçüncü evliliğini, Rizeli iş adamı Fahri Yazıcı ile gerçekleştirdi.

3 ayrı nikah yapmayı istediği belirten Soylu, sosyal medyadan geçtiğimiz günlerde gerçekleşen imam nikahı görüntülerini paylaştı.

Bu evlilik için bağlı bulunduğu şeyhten icazet aldığını ifade eden Soylu, Prag'da da şaman düğünü yapmayı istediğini belirterek, nikahını da Çek Cumhuriyeti Prag Büyükelçisi Egemen Bağış'ın kıymasını istedi.

İşte Sisi'nin mesajı;

"Nikâhımız konusunda eşim @fahriyzc Belediye, Şaman, İslami Imam nikahı konusunda tercih önceliğini şahsıma bıraktı.

Bende eşimin tercih hoşgörüsüne istinaden 3 ayrı Nikah için istihareye yattım.Kararımı 08.02.2020 sabahı uyanınca verdim.

Acilen gönül bağım olan bir tarikat liderimizi aradım. Ve değerli hocam kararımı ilk önce size arz etmek isterim.. Ülkemizde saygınlığını , güvenilirliğini muhafaza ederek onbinlerin hürmet ettiği değerli büyüğünden icazet aldım.

Değerli hocam bir din alemini görevlendirdi ve o gece önceliği verdiğimiz " Imam Nikahı " ile ilk nikah merasimini gerçekleştirdik.

Mütevazı evimizde önce 20 kışilik aile eşrafı, Semazenler ve ilahileriyle bizi mest eğleyen ocaktan kardeşlerimiz, ALLAH Ne nasip ettiyse Yemek, içecek olarak Osmanlı Şerbetii sonrası KURAN okunarak Nikah merasimine geçtik.

Şükürler olsun Hocalar eşliğinde sade bir tören ilr bu arzumuzuda gerçekleştirmiş olduk.Ayrıca yıllardır yeterince çilğinlik yaparak nefsimize dem vuramadık.Ölümlü dünya, ALLAH'a Tövbe kapısı her daim açık.

Bu izdivaç vesilesiylesiylede çok arzu ettiğim muhafakar, mütedeyyin yâşam bıcmenede kısmetse BİSMİLLAH demiş olacağım.Hayatımı adım.- adım istediğim islami kurallara göre hayatımı idame ettirmek istiyorum.

Darısı tüm ALLAH yolunda insanı değerlerı yüksek dost, arkadaş, hısım be akrabalarımıza da nail olacak duygulara nasip olmaları veya istemeleri.

Şimdi kismetse sırada Mogolistan 'ın başkentinde 2) Şaman Düğünümüz , 3) Bir ülke Konsolosluğumuz da gönlümde Çek Cumhuriyetii Prag Büyükelçiniz Sn #EgemenBağış beyfendinin Resmi Nikâhımız gerçekleştirmesini istiyorum.

Eşim #FahriYazici kendi yakın akrabası bir ilçemizin Belediye Başkanı " O kıysın " diyor.

Dostlarım @serenserengil Sicilya veya Londra, @_yesimsalkim Katerinanın memleketi diyor. @nihatdogan " Gelin Muş'ta nikâhınızı kıyalım " derken, @dr_erolbey " Bu işe ben müdahale operasyonel katkı sağlamalıyım diyor.

@ahutugba1 " Yahu gelin Miamiye burada imza atın uğurluda gelir " diyor. @ajdapekkan Sisim gel bir Hayvan Barınağında yapalım Hayvanlara odaklanalım.aşkım.derken, @gulben123

Bu senin Hayatın sékerim, kimseyi takma diyor.

Dostlar birşey diyorda Muhtar kafi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.