Serenay Sarıkaya... SESİYLE BÜYÜLEDİ!..

Serenay Sarıkaya... SESİYLE BÜYÜLEDİ!..

Başrol oynadığı Alice Müzikali için stüdyoya giren oyuncu Serenay Sarıkaya, Nil Karamibrahimgil'in şarkısını seslendirdi. Başarılı oyuncu sesiyle adeta büyüledi.

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, başrolünü oynadığı Alice Müzikali için stüdyoya girip Nil Karaibrahimgil'in şarkısını seslendirdi

NİL KARAİBRAHİMGİL'İN ŞARKILARINI OKUDU

7 Şubat'ta prömiyeri yapılacak müzikal için Nil Karaibrahimgil, "Duy Beni" ve "Kuzey Yıldızı" adlı iki şarkı hazırladı. Sarıkaya önceki gün şarkıları seslendirmek için stüdyoda Nil Karaibrahimgil ile bir araya geldi.

Ünlü oyuncu, "Nil'e, Alice'in ve benim ruhumu bu kadar şeffaf görebildiği ve aktarabildiği için sonsuz teşekkür ederim. Bu iki harika şarkı benim ve hepimiz için çok özel olacak" dedi.

SESİYLE BÜYÜLEDİ

Müzikalin resmi Instagram hesabından Nil Karaibrahimgil ve Serenay Sarıkaya'nın stüdyodaki eğlenceli halleri paylaşıldı. Sesiyle büyüleyen Serenay Sarıkaya'nın videosu hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

"GÜZEL SESLİMİN GÜZEL SESİNİ"

Sarıkaya'nın videosuna "Dünyanın en ama en güzel videolarından", "Güzel seslimin sesini yakında duyacağım" ve "Mükemmel" yorumları yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.