Seren Serengil - Lerzan Mutlu... AĞIR İTHAMLAR; KAVGA BÜYÜYOR!

Seren Serengil - Lerzan Mutlu... AĞIR İTHAMLAR; KAVGA BÜYÜYOR!

Sosyal medya hesabından isim vermeden göndermeler yapan Lerzan Mutlu'ya Seren Serengil'den yanıt gecikmedi. Mutlu'nun evli erkeklerle birlikte oluyor iddiaları üzerine Serengil 'Motor seslerini duymuyorum' dedi...

 Instagram hesabının hikaye bölümünden isim vermeden şok eden açıklamalar yapan Lerzan Mutlu magazin gündemine oturdu.

Seren Serengil'in geçmişte yaptığı bir itiraftan yola çıkarak “Bir arkadaşım göndermiş bugünün bilmecesi diye; başkalarıyla evliyken iki kızını çocuklarını bırakıp başka bir adama kaçan, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük ‘kavasakisi' ve Türkiye'de yemediği evli adam kalmayan, eskinin meşhur uyuşturucu kaçakçısı ve onun zavallı kızı kimdir bilin bakalım?” diyen Mutlu’nun ertesi gün Seren Serengil’e gönderme yaptığı ortaya çıktı.

lerzanmutlu_motor1.jpg

Hızını alamayan şarkıcı ardı ardına paylaşımlar yapmaya devam etti ve ağır ithamlarını sürdürerek “Bir video gelecek bekleyin!

Sil yalvarırım mesajlarınla birlikte birazcık daha eğlen! Şizofren, mitomannnnn, hayal dünyasında yaşayan zavallı!!! İnsanlara iyilik yapmayın!

K.mı öpmen gerekirdi zavallı, cahil, dönek!” dedi…

lerzanmutlu_motor-001.jpg

Tüm bu mesajlar üzerine ise Seren Serengil ise bir paylaşım yaptı ve ‘Hadi’ notuyla paylaştığı videonun altına “O kadar güzel bir hayatım, dostlarım var ki, burası orman olduğundan kuş sesleri, huzur, içsel huzur o da ayrı o nedenle kapımın önünden geçen bu sessizliği kıskanan arabaların motor seslerini duymuyorum” yazdı…

serenserengil_motor-001.jpg

SEREN SERENGİL VE LERZAN MUTLU GEÇMİŞTE NE YAŞADI?

Lerzan Mutlu yıllar önce Oya Aydoğan'la birlikte bir programda sunuculuk yapmıştı.

Ünlü oyuncu Oya Aydoğan, 8 Mayıs 2016'da aort damarı yırtılması nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve 15 Mayıs 2016 tarihinde yaşamını yitirmişti.

O dönem Deniz Akkaya ile program yapan Seren Serengil ise Aydoğan'ın yakın arkadaşı Pınar Bent'i konuk almıştı.

Programda Aydoğan'ın ölüm sebebini stres olarak açıklayan Bent, yaşadığı stresin nedeninin sorumlusu olarak ise Lerzan Mutlu'yu göstermişti.

Bu iddialar üzerine 30 bin TL'lik manevi tazminat davası açan Lerzan Mutlu, haksız bulunmuş ve söz konusu yorumlar "düşünce özgürlüğü" kapsamında kaldığı için davayı kaybetmişti.

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA TUTUKLANDI

2007 yılında Nefret isimli kitap çıkaran Seren Serengil, "Benim hikayem, anne babası ayrılmış bir çocuğun hikayesi" cümleleriyle başladığı hikayesinde 1988 yılında annesiyle uyuşturucu operasyonunda tutuklandığını ve 11 gün hücrede kaldığını söylemişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.