Senem Çelik...MERYEM GİTTİ CEYLAN DÖNDÜ!

Senem Çelik...MERYEM GİTTİ CEYLAN DÖNDÜ!

Ekran macerasına kısa bir aradan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da sürpriz bir gelişme yaşandı.

Ekip arasına sonradan dahil olan ancak kadrodan ayrılan Sanem Çelik, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümlerinde yeniden görülecek. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm tarihi belli oldu. Yeni yıl tatili ve Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmaları nedeniyle ekran macerasına ara veren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sürprizleriyle kaldığı yerden devam edecek.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümlerinin yayınlanmamasıyla ilgili, özleyip severek bekleyen ve haklı olarak serzenişte bulunan seyircilerimize ve sorularına cevaben; biliyoruz merak ve sevgiyle haftalardır beklediğiniz eşkıya dünyaya hükümdar olmaz’a dört hafta ara verildi ama bunun sebebi bizim tatil yapmamız, tatil yapmak istememiz vs değil, bizim yani oyuncularının insiyatifinde gerçekleşen bir süreç değil, tamamen sezon ortasında televizyonların yayın politikalarıyla ilgili bir süreçtir..

yeni bölüm yayın tarihi olan 28 Ocak 2020 de her zamanki gibi çok güzel bir bölümle ekranlarınızda olacak, çok güzel bir sezonu daha beraber paylaşacağız.. biz de özledik, görüşmek üzere.

SANEM ÇELİK PROJEYE YENİDEN DAHİL OLDU

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Sevda karakterini canlandıran Naz Elmas'ın ayrılığının ardından diziye katılacak kadın oyuncunun kim olduğu ortaya çıktı.

Fenomen diziden önceki yıl ayrılan Sanem Çelik, Ceylan karakteriyle yeniden diziye katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.