Savaş Dinçel Tiyatro Ödülleri... ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU!..

Savaş Dinçel Tiyatro Ödülleri... ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU!..

12 yıl önce kaybettiğimiz usta oyuncu Savaş Dinçel’in 77. yaşı; Müjdat Gezen Sanat Merkezi öğrencileri tarafından seçilen ve ustanın vefatının ardından her yıl doğum gününde verilen Savaş Dinçel Tiyatro Ödülleri ile kutlandı.

1 Nisan 2019 Pazartesi akşamı Baba Sahne’de gerçekleşen özel davete Dinçel’in ailesinin, yakın dostlarının ve öğrencilerinin de aralarında bulunduğu birbirinden değerli konuk katıldı.

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Sumru Dinçel, Haldun Dormen, Müjdat Gezen, Mustafa Alabora, Özge-Şevket Çoruh, Zuhal Olcay-Mazlum Çimen, Gani Müjde, Ozan Güven, İlker Ayrık, Günay Karacaoğlu, Mustafa Üstündağ, Murat Akkoyunlu, Ömür Arpacı, Emre Karayel, Nazlı Tosunoğlu, Betül Demir, Ahmet Saraçoğlu, Caner Güler, Fırat Doğruloğlu, Cem Cücenoğlu, Anta Toros, Özen Yula, Rıza Sönmez, Ruhi Sarı gibi isimler katıldı

12. Savaş Dinçel Tiyatro Ödülleri’nde Şamil Yılmaz En İyi Oyun Yazarı, Yiğit Serdemir En İyi Yönetmen, Nezaket Erden En İyi Kadın Oyuncu, Murat Akkoyunlu ise En İyi Erkek Oyuncu ödüllerine layık görüldü.

İŞTE ÖDÜL TÖRENİNDEN RENKLİ GÖRÜNTÜLER...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.