SANATÇILAR “SENSİZ OLMAZ” DİYEREK BERABERLİK MESAJI VERDİ

SANATÇILAR “SENSİZ OLMAZ” DİYEREK BERABERLİK MESAJI VERDİ

Koronavirüs ile mücadeleye ilk günden bu yana destek veren Kızılay’a ünlülerden büyük destek geldi. Türkiye’nin tanınmış ve saygın sanatçıları kamera karşısına geçerek “Sensiz Olmaz” dediler.

Koronavirüs ile mücadelede destek ve eylem planlarıyla milyonlarca kişinin yardımına koşan Kızılay’a destek devam ediyor. Gönüllüleri ve profesyonel kadrosuyla her türlü riske rağmen ilk günden beri sahada olan ve insanların yardımına koşan Kızılay, önemli bir projeye daha imza attı.  “Kızılay Sensiz Olmaz” filmi ile ünlü sanatçıları bir araya getirdi. Türkiye’nin tanınmış sanatçıları hiçbir karşılık beklemeden kamera karşısına geçerek, Kızılay’ı anlattılar. Kızılay’ın “Sensiz Olmaz” mesajı ile yardımsever insanlara seslendiği filmlerin ilk bölümünde ünlü sanatçılar; Demet Akbağ, Mert Fırat, Oktay Kaynarca, Ata Demirer, Açelya Akkoyun, Fikret Kuşkan, Bahtiyar Engin, Erkan Can, Menderes Samancılar, Güven Kıraç, Hakan Boyav ve Gizem Karaca yer alıyor.

Beş seri halinde devam edecek filmlerde oyuncular, Türk Kızılay’ın toplum için önemine dikkat çekiyor.

“Sensiz Olmaz” dediler

Kızılay’a desteklerini gönüllü olarak dile getiren sanatçılar “Senin kök hücre bağışın olmasa umutla bekleyen binlerce hastanın hayalleri de olmaz. Senin gibi yardımsever insanlar olmasa milyonlarca ihtiyaç sahibinin yüzündeki gülümseme de olmaz. Senin eğitime desteğin olmasa okumaya can atan binlerce çocuğun geleceği de olmaz. Senin iyi kalbin olmasa Kızılay da olmaz. Sensiz olmaz” mesajlarını paylaşıyorlar.

“Bence Kızılay” serisi

Ünlü sanatçılar, Kızılay’a verdikleri gönüllü desteğin diğer versiyonunda ise Kızılay ile olan anılarını anlatıyorlar. Birbirinden ilginç ve yer yer komik anılardan oluşan seri, önümüzdeki günlerde Kızılay’ın sosyal medya hesaplarından yayınlanmaya başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.