Reynmen... MANAV TEZGAHINI TERK EDİP  SOSYAL  MEDYA FENOMENİ OLDU!..

Reynmen... MANAV TEZGAHINI TERK EDİP SOSYAL MEDYA FENOMENİ OLDU!..

3.7 Mn Instagram takipçisi 2.9 Mn Youtube abonesi ile son günlerin en fazla konuşulan ve sosyal medyanın yeni kralı olarak işaret edilen ünlü fenomen Reynmen, Selim Akar’ın “ Selim Akar Sorarasa” adlı youtube programına konuk oldu.

Daha önce  Selim Akar Sorarsa adlı youtube  programında Murat Dalkılıç, Soner Sarıkabadayı, Serdar Ortaç  gibi ünlü isimlerin gerçek   yaşam hikayeleriyle konuk eden ünlü isim  Reynmen namidiğer Yusuf Aktaş’ın gerçek  ve sansürsüz   hayat hikayesini bugüne kadar kendisine sorulmamış sorularla programına taşıdı.

Manav tezgahını terk edip sosyal medyanın en ünlü fenomeni olma hiyayesi , özel hayatı ve kariyeri hakkında samimi açıklamalar yapan   Reynmen   nami diğer Yusuf Aktaş ; 

Ben Reynmen. Namıdiğer  Yusuf Aktaş,İnsanlara  samimi görünmek için özelikle bir şey yapmıyorum.

Kafama göre takılıyorum, eğlendiğim  hayatı yaşıyorum. Bol yıldızlı bir  hayatın içerisinden  Reynmen olmadım, Biz meyve ve sebze  halinde tedarikçiyiz , meyveyi  ve  sebzeyi alıyoruz.

Manavlara dağıtımını yapıyoruz. Bir  gün babamla  Bayrampaşa  sebze meyve  haline işe giderken  babama  bu işi yapmak istediğimi söyledim.

Babamla  izin vermediği için münakaşa yaşadık. 4  ay  babamla  küs  kaldım. Ben sadece  yaptığım şeyi çok seven bir  adam olarak   benim ne yaptığım hakkında bir fikri olmayan   babama, hayatımda hiçbir zaman   yapmayacağım bir  şeyi  yaparak rest çektim.

19  yaşındaydım, gece saat 04:00 gibiydi, Bayrampaşa  meyve sebze  halinden  ağlaya  ağlaya  Başakşehir’e 4.5 saat ayaklarımın altı su toplayana kadar yürüdüm.

Daha önce  babasının güvenini  kazanamayan biri  olarak; bir şeyler  yapman gerekiyor dedim.

Eve girdiğimde her zamanki gibi sosyal medya hesaplarımdan komik videolar paylaşmaya  devam ettim.

Herkesin bir hikayesi var ve ben bu hikayenin arkasına saklanmayı tercih etmedim. Mutlu olduğum şey için harekete geçtim. 

İlk kazanmış olduğum 1.036 TL ile   ailemi yemeğe  çıkardım. Bende  aileme yardım etme  sorumluluğu 9  yaşından  beri  var.

Babam  manav olunca  ilk böyle manavda   terazide  durmaya  başlıyorsunuz, hamallık yapıyorsunuz , kabzımallık yapıyorsunuz, markette  reyoncu oldum, karpuz salladım, garsonluk yaptım,  pazarda tezgahtarlık yaptım.

Herşeyi yaptım…Selim Akar’ın benim yerimde olsan kendine hangi soruyu sorardın sorusu üzerine;

En çok kaç para kazanıyorsun ? cevabını vererek en çok merak edilen bu konuyu espriyle cevap verdi.

Aldığı evi annesinin üzerine aldığını ağzından kaçıran Reynmen; Ben bu işin maddi tarafını tamamen ailem ve kardeşimin eğitimi için harcıyorum, işin manevi kısmı bana kalıyor.

Dizi  sinema tekliflerine sıcak bakmıyorum  ama  belki ileride kendi  filmimi kendim çekerim. Ünlü olduğumu hiç düşünmüyorum öyle takılan bir adam değilim.

3 sene önce hiç param yoktu, ben genel  olarak  Youtuberlar’ı sevmiyorum. 

50 gündür  video  atmıyorum. Gerçekten insanların izleyebileceği düşündüğüm bir  içerik aklıma  gelmiyor.

Aklıma gelmeyen bir şeyden dolayı kendimi video atmak zorunda  hissetmiyorum. Enes Batur’u sevmiyorum.  Sosyal medyada  takındıkları tavırları sosyal medya  kimlikleri  sevmiyorum.

Yapıyor olduğu işe  saygım var Sosyal medyada  umarım kensiside takındığı tavrı kimliği yada video planlamasını  bir  şekilde    değiştimek için harekete geçer.

Bu şekilde bir yerde kalmaya  devam ederse onun yapacağı bir  yanlış bizede  mal edilebilir.' 

İlk ortaokulda aşık oldum.6 yıl peşine  koştum.İsmi İremdi.Belkide ben o aşklardan sevgilerden nasibimi  alamadığım için eğlendiren bir  adama dönüştüm.

Ben hiçbir şekilde ilişki yürütemedim.15 yıldır 8  tane  arkadaşım var. Ben onlara  baktığımda  Reynmen’i değil Yusuf’u görüyorum.

Bir  hayır  kurumuna  çocuklar için bağış yapılacaksa 1.000.000 USD karşılığında  yemek yerim.10.000.000 USD  karşılığında  hepsi çocuklar için  kullanılmak  şartıyla soyunurum.

Çocuklar  benim  en büyük zaafım ama tek şartım bir  lirası  başkasının kursağından geçmeyecek.Romantik değilim ben gerçek bir  Anadolu erkeğiyim.

Sosyal medyadan ilginç teklifler alıyorum ama  evli kadınların bana özel mesajlar atıyor olmasını  doğru bulmuyorum.Bana bu şekilde yaklaşıyor olmaları beni rahatsız ediyor.

Empati yaptığımda   kendimi  kötü hissediyorum. Şarkıcı değilim ama  Yıldız  Tilbe  ile  bağıra bağıra   şarkı söylemek çok isterim. 

Çok hissederek  içten okuyor.  Sesini çok seviyorum.  Selim Akar  bugün  bana hayattaki  konumumu  tekrar sorgulattı, tazelenmeme sebep oldu, daha  önce  hiç yönetilmeyen soruları cevaplamak zorunda  kaldım, cevaplamam gerekirken , ne kadar cevaplayamadığımı gördüm bundan sonra kendime  daha çok soru soracağım.

Teşekkürler Selim Akar " ifadelerini kullandı.Ünlülerin menajeri ve marka danışmanı Selim  Akar  tarafından Reynmen’e Toçev bursu verilerek  1  yıl boyunca bir çocuğun eğitim masrafını üslenirken bu durum karşında ünlü fenomen  aynı centilmenlikle  karşılık verip  Selim Akar adına Toçev  bursu alarak 1 yıl boyunca bir   çocuğun eğitim masraflarını üstledi..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.