Refika İle Öze Dönüş...İLK KONUĞU  GUPSE ÖZAY!

Refika İle Öze Dönüş...İLK KONUĞU GUPSE ÖZAY!

Türk mutfağına getirdiği taze bakışla ekranların sevilen ismi haline gelen Refika Birgül, bu programda mahallesi Kuzguncuk’ta, kendi mutfağında bizi ağırlıyor.

Her programda özümüze dönerek; köfte, dolma, mantı gibi yemek zannettiğimiz pek çok lezzetin, aslında bize has birer Türk mutfağı tekniği olduğunu anlatıyor.

Bu teknikleri anlayıp yaşatarak, Türk mutfağını dünya mutfakları arasında hak ettiği yere ulaştırmayı amaçlıyor.

Eğlenceli ve kalabalık ekibi, candan komşuları, yardımsever esnafı ve ünlü konuklarıyla “Refika ile Öze dönüş”, mutfakta olduğu kadar sokakta yani hayatın içinde geçen gerçek bir program.

Bu ülkenin yerel tarifleri ve değerlerinden yola çıkan program, iyilik, umut ve kaliteli özgün içerik gibi tüm dünyada önemi artan global ihtiyaçları da karşılıyor.

Herkesin kendi mutfağında kolayca hazırlayabileceği leziz tarifleriyle Refika Birgül, izleyicilere eğlenceli bir lezzet deneyimi sunuyor.

Refika ile Öze Dönüş” programının 10 Şubat Pazar günü konuğu sevilen oyuncu Gupse Özay olacak. Refika ile beraber karnabahardan pilav ve nefis sosuyla çok hızlı pişen bir levrek pişirecekler.

Bu hafta zeytinyağlı tariflere odaklanan Refika, bahçede zeytin fidesi dikecek ve onun ne kadar kıymetli olduğundan bahsedecek.

Ardından zeytinyağlı yemek tekniklerine değinecek. Birbirinden lezzetli zeytinyağlı yemekler hazırlamak için mutfağına girip, kereviz karpaçyo, lokum pırasa ve zeytinyağlı enginar tarifi verecek.

Kuzguncuk’un küçük sevimli kahvesinde ekibiyle bir yorgunluk kahvesi içip, kahve üzerine keyifli bir sohbete de katılan Refika, mutfağa geçip çayın yanına çok yakışan nefis bir kavala kurabiyesi yapacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.