Portaxe...BÜYÜK YILBAŞI EĞLENCESİ

Portaxe...BÜYÜK YILBAŞI EĞLENCESİ

Yeni yılı boğazın eşsiz güzelliği ve farklı müzikler eşliğinde karşılamak isteyenler bu yıl yine Portaxe’da buluşacak.

Portaxe’daki “Büyük Yılbaşı Eğlencesi’nde” farklı salonlarda Sibel Mirkelam ile pop, Arzu Akça ile alaturka ve Azeri sanatçı Seva’nın seslendireceği türküler ile coşacaklar.

Yeni yıl coşkusunu doyasıya yaşayacak olanlar, dansöz ve DJ performansları gibi sürprizlerle dolu bir program ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenecekler.

Portaxe yılbaşı gecesinde gala yemeği ve limitsiz yerli içki 300 TL’den başlayan fiyatlar ile sunulacak.

Geleneksel misafirperverliği ve kaliteli hizmetiyle öne çıkan Portaxe’de yılbaşı gecesi, sanatçıların dillerden düşmeyen şarkılar ve sahne performansı ile çok renkli geçmeye aday.

Sanatçıların performanslarının ardından yeni yılın ilk dakikalarında ise misafirleri Dansöz Show ve DJ performansı gibi sürprizler karşılayacak ve eğlence hız kesmeden sabahın ilk ışıklarına devam edecek.

İstanbul’un eşsiz Boğaziçi manzarasında yeni yılı karşılamak isteyenler için mönüsünden sahne şovlarına kadar en ince ayrıntısını düşünen Portaxe’de, 2020 kutlamaları uzun süre hafızalardan çıkmayacak bir etkinliğe dönüşecek.

Direkt önünden mekana erişebileceğiniz geniş bir otopark alanında vale hizmetini de sunan Portaxe’in ayrıca denizden ulaşmak isteyen müşterileri için kendine ait bir iskelesi de bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.