Paris Moda Haftası... SEINE NEHRİ, YÜZER PODYUMA ÇEVRİLDİ!..

Paris Moda Haftası... SEINE NEHRİ, YÜZER PODYUMA ÇEVRİLDİ!..

Dünyaca ünlü bir kozmetik firması Paris Moda Haftası’nda Seine Nehri’ni yüzer podyuma çevirdi

Le Défilé L’Oréal Paris, Paris Moda Haftası kapsamında, 30 Eylül‘de güzelliği ve modayı Seine Nehri üzerindeki yüzer podyumda bir araya getirdi. Defileyi, Seine Nehri kıyısındaki 200.000 kişi izlerken, 60 metrelik yüzen podyum, gözalıcı ihtişamıyla dikkat çekti.Seine Nehri 30 dakika boyunca trafiğe kapatıldı. 

Seine Nehri Üzerinde Moda Buluşması

Seine Nehri üzerinde daha önce hiç yapılmamış, özel tasarım bir nehir podyumu üzerinde gerçekleşti. Nehir kıyısında geniş bir kitlenin izlemesi için tasarlanan 2018 için, tıpkı geçtiğimiz yıl Paris'in en ünlü caddesi Champs-Elysées'de olduğu gibi Seine Nehri de defile süresince trafiğe kapatıldı.

30 Eylül Pazar günü ünlü isimler ve moda dünyasının ikonlarından oluşan olağanüstü kadro, her biri Parizyen yorumlardan esinlenmiş 12 modaevinin 2018-2019 Sonbahar/Kış kreasyonlarını Seine Nehri üzerine taşıdı.Etkinlik kapsamında ikonikmücevher markası Maison Chopard ile iş birliği yaparak bütün dünyaya çok özel ve görkemli parçalardan oluşan bir seçki sundu.

Defiledeki tasarımcılar arasında; Ami, Atlein, Balmain, Elie Saab, Esteban Cortazar, Giambattista Valli, Isabel Marant, Jacquemus, Miu Miu, Off White, Pierre Hardy, Poiret, Sonia Rykiel yer aldı.

Çeşitliliğe dair mesajı savunan isimler arasında; Bianca Balti, Thylane Blondeau, Maria Borges, Elle Fanning, Luma Grothe, Davika Hoorne, Sonam Kapoor, Liya Kebede, Aja Naomi King, Doutzen Kroes, Eva Longoria, Andie McDowell, Soo Joo Park, Nikolaj Coster Waldau, Ming Xi, her ikisi de yakın zamanda markaya katılan Duckie Thot ve Marie Bochet öne çıktı.

 


 

 

Nehirden Sokağa Sıcak Trendler

Makyaj sanatçısı Val Garland'ın makyajı ve dünyaca ünlü saç sanatçısı Stephane Lancien'in tasarladığı saçlar ile L'Oréal Paris'in izleyenlere renkli anlar yaşattı. 

 

Defileden Notlar...

Nehir kıyısında 200.000 kişi defileyi izledi.

  • 30'u aşkın ülkede canlı yayın gerçekleşti.
  • Gösteride makyaj dahisi Val Garland ile saç dehası Stéphane Lancien imzalı 70 saç ve makyaj tasarımı yer aldı.
  • Defilede yaklaşık 9.545 saç ve makyaj ürünü kullanıldı.
  • Parizyen tarzdan esinlenen 12 tasarımcı defilede yer aldı.
  • Özel tasarlanmış 60 metrelik yüzen podyum, gözalıcı ihtişamıyla dikkat çekti.
  • Defile için Seine Nehri 30 dakika boyunca trafiğe kapatıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.