Özge Ulusoy, İvana Sert, Hakan Akkaya... KURDELA KESTİLER!

Özge Ulusoy, İvana Sert, Hakan Akkaya... KURDELA KESTİLER!

Özge Ulusoy, İvana Sert ve Hakan Akkaya, önceki gün Osmanbey’de kumaş firması Prenses Textıle’nin mağaza açılına katıldı.

Firma sahibi Mehmet Bilgin ile birlikte açılış kurdelesini kesen Ulusoy, Sert ve Akkaya daha sonra mağazayı dolaşıp kumaşları incelediler.

Gelinlik kumaşı inceleme sırasında Özge Ulusoy, kumaşlardan uzaklaşıp renkli kumaşlara bakmayı tercih ederken “Beyazlardan kaçmadım. Renkli giyinmeyi sevdiğim için renkli kumaşlara baktım” dedi.

Daha sonra hep birlikte kameraların karşısına geçen Özge Ulusoy, İvana Sert ve Hakan Akkaya basın mensupların sorularını yanıtladılar.

ivanasert-ozgeulusoy_hakanakkaya.jpg

Yeni sevgilisi Joaquim Lundholm hakkındaki sorular nedeniyle ünlü manken, zor anlar yaşadı. Londra’da yaşayan sevgilisi Joaquim Lundholm ile olan beraberliğini duyuran Ulusoy’a “Düğün ne zaman?” sorusuna “Yok artık daha neler. Arkadaşlar bunları konuşmak için henüz çok erken. Şunu söyleyebilirim sadece her şey yolunda” dedi. Tam o sırada araya giren Hakan Akkaya, “Arkadaşlar damat adayı hakkında biraz bilgi vereyim size. Damat adayımızı çok beğendik. Çok yakışıklı. Birbirlerine de çok yakıştılar. Huyu da güzel. Biz onayladık ve hatta verdik kızı. Biz bu süreci uzun süreden beri biliyoruz. Özge bu konularda yoğurdu öfleyerek yiyen arkadaşlarımızdan. Emin olduktan sonra ortaya çıktılar”dedi. Sevgilisi hakkında konuşmaktan kaçınan ve sesiz kalmayı tercih eden Özge Ulusoy,”Şuanda çok utandım” demekle yetindi. İvana Sert’e yöneltilen evlilik sorusuna “Ben evlilik sayfasını kapattım hayatımda. Arkadaş olabilirim sadece” diye cevap verdi.

Özge ve Çağla’dan sonra Türkiye’ye Model gelmedi

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin’in estetikli olduğu ortaya çıkmasından sonra başlayan tartışmaya İvana Sert ve Hakan Akkaya’da katıldı. Sert, “Ben bu tür yarışmalara estetiksiz baş vurmalı güzeller. Türkiye’de yüzlerce estetiksiz güzel var “dedi. Hakan “o estetik yetmemiş. Benim defile’m var ve benim o kızı koşarak aramam lazımdı. Eskiden o Türkiye güzelleri neydi ya. Özge ve Çağla’dan sonra Türkiye’ye model gelmedi” diyerek yeni bir tartışmamın fitilini ateşledi. Özge Ulssoy ise “Dünyanın her yerinde tüm yarışmacılar estetikli olarak yarışmalara katılıyorlar. Gayet beğendim birinci olan kızı” diyerek Şevval Sahin’e destek çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.