Özdemir Erdoğan…. ZEKİ MÜREN POLEMİĞİ TERS TEPTİ!

Özdemir Erdoğan…. ZEKİ MÜREN POLEMİĞİ TERS TEPTİ!

Özdemir Erdoğan "Zeki Müren'e 'Paşa' dediler, Madam deyin ne Paşası?.. Bir tane de Paşa çıkıp laf etmedi! "Halk Tv de Enver Aysever'e konuk olan Özdemir Erdoğan Sanat Güneşi'ni diline doladı.

Özdemir Erdoğan  "Zeki Müren 1952 senesinde çıktığı vakit, simokiniyle 1. sınıf şarkı söyleyen biriydi. Sesi de pırlanta gibi çok güzel bir sesti.

Ama özel hayatı sebebiyle 60'ların sonunda kötü şarkı söylemeye başladı ve kötü örnek olmaya başladı. Yâ bu adama Paşa dediler!...

Bir Allahın kulu Paşası çıkıpta yâ buna Madam deyin, başka birşey söyleyin ama Paşa demeyin Ordu'yu ilgilendiriyor bu, bir tane Paşası çıkıpta bu adama nasıl Paşa derseniz demedi...

Böyle birşey olur mu?.. Özel hayatı bozulmuştur, mini eteğiyle körüklenmiştir. Rol model olmuştur...

Sonra bir sürü kötü örnekleri çıktı. Elton John hiçbir zaman böyle pespayelik yapmadı. Piyanosunun başına oturdu adam gibi çıktı şarkı söyledi." diye konuştu.

ozdemir-erdogan---halk-tv.jpg


Yıllar önce albüm için çekilmiş çıplak fotoğrafını kolaj ile yeniden yayınlayan Hürriyet'i de eleştiren Özdemir Erdoğan "Ertuğrul Özkök, Türk Milletinin şirazesini bozma görevini yıllardır mensub olduğu gazetenin köşesinde gerçekleştirmektedir...

Yalnız anlamadığım birşey var, bu kadar patron değişmesine rağmen o adam hâlâ nasıl orada?"  diye sordu.

ozdemir-erdogan-001.jpg

 

ERSEN "DİLİNİ TUTUP KAFAYI SIYIRMASA ..."

ozdemir-erdogan---ersen-dinleten.jpg

Sanat Güneşi Zeki Müren'i diline dolayarak tekrar gündeme gelen Özdemir Erdoğan'a sosyal medya da tepki yağdı!..

Daha önce "Düşünceli Şarkılar" albüm kapağında çıplak fotoğrafına yer veren Özdemir Erdoğan'ın Zeki Müren için söylediği sözlere sanatçının hayranlarından büyük tepki geldi.

Sosyal medya da "Zeki Müren tüm servetini, mirasını TSK'ya Mehmetçik Vakfı'na bağışladı. Bakalım bu şahıs kime bırakacak" yorumları yapıldı.

Özdemir Erdoğan'ın 'Sanat Güneşi' Zeki Müren hakkında ki sözleri Ersen ve Dadaşlar Grubu'nun kurucusu ve solisti Ersen Dinleten'den tepki geldi.

ersen-dadaslar.jpg

Anadolu Rock müziğin efsane ismi Ersen Dinleten sosyal medya hesabından yaptığı yorumda; "Dilini tutup kafayı sıyırmasa ülkenin en iyi müzisyenlerinden biri..

Ayrıca çok severim ancak dili ve davranışları yüzünden bir yıldız sanatçı olamadı, yazık, çok yazık!.." notunu düştü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.