O Ses Türkiye...RTÜK ÇALIŞANI YARIŞMAYA KATILINCA!

O Ses Türkiye...RTÜK ÇALIŞANI YARIŞMAYA KATILINCA!

O Ses Türkiye'nin yeni sezonu başladı. O Ses Türkiye yeni sezonda gelen jüri bloklama butonu merak konusu oldu. Peki O Ses Türkiye'deki jüri bloklama butonu ne işe yarıyor?

O Ses Türkiye’nin yeni sezonda geçen sezon yer alan jüride değişiklik yaşanmadı. Fakat O Ses Türkiye’ye yeni bir buton geldi.

Yarışmada artık jüri bloklama butonu olacak. İşte O Ses Türkiye jüri bloklama butonu hakkında bilgiler…

JÜRİ BLOKLAMA BUTONU NE İŞE YARIYOR?

O Ses Türkiye’nin yeni sezonunda jüri üyeleri bir yarışmacıya dönmesini istemedikleri diğer jüri üyelerini bloklayabilecek.

oses_bloklama.jpg

Yaşanan değişikliği açıklayan Ilıcalı “Önünüzde butonlar var. Bu sizin belki de şampiyonluğa gidecek yolunuzu hazırlayacak. Bu butonla rakip jürileri bloklayabiliyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Yeni sezona hızlı bir giriş yaparak başlayan O Ses Türkiye'nin ilk bölümünde bir Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) çalışanının yarışmaya katılması, ilginç diyaloglara sahne oldu.

Yıllardır Tv8'de yayınlanan ve bu yıl da ekranlara geri dönüş yaparak sevenleriyle buluşan O Ses Türkiye, önceki akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği, Seda Sayan, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Hadise'nin ise jüri koltuğunda oturduğu yarışmada ilginç bir an yaşandı.

Bir, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) çalışanı, denetlemekle yükümlü olduğu kanala RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in izniyle “yarışmacı” olarak katıldı. İlk başta mesleğini söylemekte çekinen Fethi Ahmet Fırat, olayı açıklamasıyla birlikte jüriyi şaşkına çevirdi.

Övgüler yağdırdı

 Programın sunucusu Acun Ilıcalı'ya övgüler dizen RTÜK çalışanı, diğer ünlü yarışmacıları da RTÜK’te ağırlamak istediğini dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.