Nurcan Sabur Açıkladı: EĞLENCE DÜNYASI HANGİ ŞEHİRDE START ALACAK?

Nurcan Sabur Açıkladı: EĞLENCE DÜNYASI HANGİ ŞEHİRDE START ALACAK?

Nurettin Soydan Ve Ece Gürsel’in Hazırlayıp Sunduğu, Haber Magazin Youtube’ta, Reborntv’de..

Magazin Gazeteciliğinin duayen ismi, magazinci.com’un Genel Yayın Yönetmeni “Nurettin Soydan” ile show dünyasının çok yönlü ismi “Ece Gürsel”in hazırlayıp sunduğu “Haber Magazin”, bu hafta yine magazin gündemini harmanladı.

Magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni 42 yıllık Gazeteci “Nurcan Sabur”un da konuk olduğu program, yine tartışmalara neden olacak.

Ünlü manken-oyuncu ve yorumcu “Ece Gürsel”, “Arda Turan”ın 19 Mayıs ile 23 Nisan bayramlarını karıştıran açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Gürsel, “Arda Turan”ın yaptığı büyük gafa rağmen, korunduğunu, söyledi. “Ece Gürsel”, “Aynı hatayı bizlerden biri yapsaydı, hemen günah keçisi ilan edilirdi” dedi.

Bu arada, “Haber Magazin”e konuk olan duayen magazin Gazetecisi “Nurcan Sabur”, Korona nedeniyle ara veren eğlence sektörünün 20 Haziran’da Bodrum’da start alacağını açıkladı.

Magazin gündemini, “Nurettin Soydan ve Ece Gürsel” ile birlikte yorumlayan gazeteci “Nurcan Sabur”, “Mehmet Ali Erbil’in yaptığı son açıklamalarla ilgili görüntülerinin çok trajik olduğunu söyledi.

Nurcan Sabur, “Haber Magazin”e yaptığı özel açıklamada, “Tatlıses’in, sahne ve albüm yapmasının artık mümkün olmadığını” öne sürdü.

Hepsi ve daha fazlası, “Çağla Başak Çobanoğlu”nun yapımcılığını, “Murat  Özgüllü”nün yönetmenliğini üstlendiği, “Haber Magazin”de… Haber Magazin, her Cuma günü saat 12.00’de Yotube’da, Reborn TV’de...

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.