Niran Ünsal… KALAMIŞTA YILDIZ YAĞMURU

Niran Ünsal… KALAMIŞTA YILDIZ YAĞMURU

Anadolu yakasının en çok tercih edilen mekanı Kalamış Paysage sahnesi, güçlü yorumcu Niran Ünsal’la sezonu açarak şehrin özlenen eğlence hayatını konuklarıyla buluşturdu.

Muhteşem sahne performansıyla unutulmaz bir gece yaşatan sanatçı, göz dolduran  dekolteli kostümüyle de kendisine hayran bıraktı.

Konuklarını son derece mütevazi bir duruşla karşılayarak, şarkılarıyla bütünleştiren sanatçı güçlü bir programa da ev sahipliği yaptı.

niranunsal_paysage_ayhanasan.jpg

En çok dinlenen şarkılardan Bestesi Niran Ünsal’a ait ‘’Nasip Değilmiş’’ eserinin daha önce duyulmayan Özcan Deniz’le buluşma hikayesini anlattı.

Geceye eşlik eden konuklar arasında Fantezi müziğin duayeni Ayhan Aşan’la düet yaparak Müslüm Gürses’ten “Unutamadım” yorumuna bir kez daha hayat verdiler….

Bu arada Ünsal, İzmir sahnelerinden İstanbul’a transfer olan güçlü ses Leyla Boztaş’ı da sahnesine davet ederek, dinleyicileriyle tanıştırdı…

niranunsal_leylaboztas_paysage.jpg

Müzik sektörünün besteci ve söz yazarı kimliği ile gönüllerde taht kuran sanatçı, 3 saat sahne alarak konuklarının kuvvetli alkışlarıyla büyük beğeni kazandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.