Mustafa Sarıgül… ODA TİYATROSU’NDA BAŞKAN OLARAK SANATA NASIL BAKACAĞINI ANLATTI!

Mustafa Sarıgül… ODA TİYATROSU’NDA BAŞKAN OLARAK SANATA NASIL BAKACAĞINI ANLATTI!

Renkli kişiliği ile her zaman beğeni toplayan Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Oda Tiyatrosunu ziyaret etti. Eski dostu duayen gazeteci Nurcan Sabur’un da tiyatroda olması ve Oda Tiyatrosu'na süpervizörlük etmesi kendisini de çok sevindirdi.

Sarıgül’ün birçok başkan adayının tersine dersine çalışıp gelmiş olması dikkatleri çekti.

Yedi yıldır Şişli’de hizmet veren Oda Tiyatrosu’na daha önceki belediye başkanlarının hiç destek vermemiş olmasına çok şaşıran Sarıgül Şimdiye kadar hiçbir başkan adayından duyulmayan ilginç fikirler ve sanata destek projeleri ile gelmişti.

En önemli fikirlerinden birisi ise Roman gençlerinin de ağırlıklı olduğu semtler barındıran Şişli’ye beş katlı halka ve müzisyenlere ücretsiz bir stüdyo açma projesiydi. Müziğe yetenekli Şişli gençleri istedikleri gibi bu stüdyoları kullanacak bestelerini yorumlarını icra edip albüm çalışmaları yapabilecekler.

Aynı sokakta bulunan Zerdali mutfağın bugüne özel yaptığı kurabiyelere de övgülü sözler söyleyen Sarıgül eskiden olduğu gibi Belediyenin sadece Şişli esnafından alışveriş yapacağının da sözünü yineledi.

Her zevke ve Şişli’deki her semte uygun parçalar hazırlatan Sarıgül’e Sürpriz olarak  Kaan Erkam sözleri ve Erhan Doğancıoğlu bestesiyle çok hareketli bir şarkı yapıldı. Şarkıdan çok zevk alan Başkan keyifle tempo tutarak dans bile etti.

mustafasarigul_odatiyatrosu_nurcansabur.jpg

Tiyatrodaki oyuncuların isteklerini dinleyen Mustafa Sarıgül genç bir hanım oyuncunun “kadınlar ve kadına şiddet” konusundaki çalışmalarını sorması üzerine bu konudaki hassasiyetini belirtti. Ve kadınlar kadar erkeklerin de bu konuda eğitileceğini sonuçta şiddeti uygulayanın erkekler olduğunu söyledi.

Çevre sakinlerinin de heyecanla tiyatronun önünde birikmesi ve sevgi gösterileri soruları ve destek sözleriyle mekandan ayrıldı.

Bu arada sevgililer gününde kullanacağı sloganı da açıklayan başkan adayı; “SEVGİLİYE KIRMIZIGÜL, ŞİŞLİ’YE SARIGÜL” dedi…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.