Mustafa Sandal... 'MELİS’LE HAYIRLISI OLSUN!'

Mustafa Sandal... 'MELİS’LE HAYIRLISI OLSUN!'

Mustafa Sandal, TRT Müzik’te yayınlanan “Müzik Dünyası”nda Sinan Güzel’in konuğu oldu.

TRT Müzik’te yayınlanan “Müzik Dünyası”nda Sinan Güzel’in konuğu olan Mustafa Sandal, sevgilisi Melis Sütşurup’la ilgili “İkimiz hakkında hayırlısı olmasını diliyorum.

Yolumuz uzun olur inşallah” dedi. Sandal, "Takipçilerime söz verdiğim için Melis'i ilk kez onlarla  tanıştırdım.

Şu anda yeni başlayan bir ilişki. Hayırlısı olsun, yolu güzel olsun. İnsanlar birbirlerini tanıyacaklar,  ilişkilerini geliştirecekler ve biz o güzel aşamadayız." şeklinde konuştu.

Özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulunan ünlü sanatçı,"Geçmişte şu hatayı çok yapıyordum. Aşkı en başa koymak büyük hata.

Bir şeyi kafadan zirveye koyunca o yolculuk uzun olmuyor. İlk görüşte aşk kalıcı olamayabiliyor."  dedi.

Musti bu sözler üzerine Sinan Güzel’in “Peki, siz Melis hanımla zirveye yaklaştınız mı?” şeklindeki sorusuna ise, "Yok daha biz şu an ilişkimizden çok keyif aldığımız bir dönemdeyiz.

Birbirimizden keyif alıyoruz. Bol bol sohbet ediyoruz, birbirimizi tanıyoruz. Birbirimize iyi geliyoruz" diye yanıt verdi.

“MELİS KENDİSİNE ŞARKI YAZDIĞIM İÇİN ÇOK MUTLU!”

Mustafa Sandal, Gel Bana isimli şarkısının sözlerini Melis Sütşurup’a yazdığı iddialarını da doğrulayarak şunları söyledi; "Melis, Gel Bana'nın kendisine yazılmasından ötürü çok mutlu.

Şarkının melodisi bana ilk geldiğinde 2 ay kadar şarkının sözlerini yazamamıştım.

Daha sonra Melis hayatıma girdiğinde, benim o anki duygusal ve romantizm barometremin yüksekliği de devreye girince 'Kaderimi fırtınanda yazmışlar' diyerek sözler bir anda döküldü..."
MELİS’TEN MUSTİ’YE DÖVME UYARISI!

Mustafa Sandal yıllar önce koluna oğlak burcunun simgesini dövme yaptırmıştı.

Geçtiğimiz günlerde o dövmenin altına oğullarının doğum tarihlerini kazıtan sanatçı, "Oğullarımın doğrum tarihini yazdırdım ve aynı yere nazar duasını da yaptıracağım.

Melis, o dövme Quaresma gibi boynuna kadar gitmesin diye uyardı. Yok artık o kadar da değil dedim." şeklinde konuştu.

“SOSYAL MEDYADA KAZAYA UĞRADIM. BİR DAHA ÖYLE GOL YEMEM!”

Ünlü sanatçı, geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan sosyal medyadaki bazı yazışmalarıyla ilgili de ilk kez konuştu.

"Sosyal medyada başlayan aşklar samimi olmuyor. İlişki demek muhabbet etmektir. Şimdilerde herkes finalde. 

Herkes hemen pes ediyor, bir başkasına ulaşmak kolaylaştı.” diyen Musti, sözlerine şöyle devam etti:

“Ben 14 sene sonra tekrar geri dönünce kazalara uğradım. O esnada dünya değişmiş. Bilmeden, çok naif bir şekilde herhalde bu işler böyledir derken başıma gelmeyen kalmadı.

Genç sevenlerim beni kısa sürede sosyal medya konusunda eğittiler ve kazasız belasız atlattım.

Bizim zamanımızda flört edersin,  konuşursun, öyleydi bu işler. Secreen shot yapıp onu sağda solda yayınlatacakları aklıma bile gelmezdi.

Bir kadının bunu gösteriyor ve yayınlatıyor olması kendisini çok rencide eden bir durum. İşin bu kısmı bana garip geliyor."


YENİDEN DÜNYAYA AÇILIYOR!

Yıllar önce yurtdışında büyük başarılar elde eden ve İsyankar şarkısıyla Altın Plak kazanan Mustafa Sandal, dünyaya açılmaya karar veren Hande Yener ve Edis’le ilgili, "Başarılı olmaları elbette mümkün ama işleri kolay değil.

Orada başka bir kurumsallık var.  Burada çok büyük bir yıldız olduğunu unutmak ve sıfırdan başlayabilmeyi bilmen lazım.

Egolarını kafanda öldürmezsen orada başarılı olma şansın yok.” dedi. Sandal, Universal Music Germany’nin yönetiminden aldığı sürpriz telefonu da ilk kez açıkladı:

"Universal Music'in başındaki Tom Boyne, Gel Bana'yı dinlemiş ve çok beğenmiş. Tekrardan Avrupa'da kaldığımız yerden devam edelim dedi.

Yakında yeniden Avrupa maceramız başlayacak. Ayrıca, dünyanın çeşitli ülkelerini kapsayan bir konser  turnesine çıkacağız."

MUSTİ’DEN EDİS’E TAM DESTEK!
Mustafa Sandal, yurtdışında şansını deneyecek olan Edis Görgülü’ye ise, tam destek verdi: “Edis'in yurtdışında başarılı olabileceğini düşünüyorum. Akıllı, disiplinli ve karizmatik bir şarkıcı."


“KLİPTEKİ KIZIN ÇOK GÜZEL OLDUĞUNU İSTANBUL’A GELİNCE FARK ETTİM!”

Mustafa Sandal’ın özel açıklamalar yaptığı programdaki diğer konu başlıkları ise şöyle:

  •         "1994'de Etiler Lisesi'nin önünde yürüyordum. 24 yaşındayım, Bu Kız Beni Görmeli şarkısı çıkalı 3-4 gün olmuştu. Cama yapışıp 'Musti' diye çığlık atan onlarca genç kızı görünce şöhret olduğumu anladım. Tabi bu duruma alışmam zaman aldı..."
  •         “Gel Bana klibini izleyenler yaz mı geldi diye espri yapıyor. Şimdiden yazın şarkısını çıkarmış oldum. Bu arada, klip için Tayland'da o kadar  görüntü çektik ki, toplam çektiğimizin beşte birini kullanabildik. Klibi çekerken şarkının 3 dakika olduğunu hesap etmemişiz... "
  •         "Klipte oynattığımız modeli ajanslardan bulduk. Ben onu Taylandlı sandığım için seçmiştim ama sette Brezilyalı olduğunu öğrendim. Çekim esnasında işe konsatre olduğum için ne kadar güzel olduğunun farkına varamamışım, iyi ki de anlamamışım. Montaj sırasında  kızı görünce 'Vay be ne kadar güzelmiş' dedik ekipçe..."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.