Müjdat Gezen... PASAPORTUNA EL KONMUŞTU, EMNİYETTEN ÖZÜR GELDİ!

Müjdat Gezen... PASAPORTUNA EL KONMUŞTU, EMNİYETTEN ÖZÜR GELDİ!

Sabah saatlerinde 'Müjdat Gezen'in yurtdışına çıkışına izin verilmedi,pasaportuna el konuldu' bilgisini paylaşan avukat Celal Ülgen yeni bir paylaşım yaparak durumun 'sistemsel arızadan kaynaklandığını bildirdi.

Avukat Celal Ülgen 'Yurtdışında sahneleyeceği tiyatro oyunu için bugün sabah saatlerinde havalimanına giden Müjdat Gezen'in pasaportuna el konuldu' duyurusunun ardından yeni bir paylaşım yaparak emniyetten arandıklarını ve durumun 'sistemsel arıza'dan kaynaklandığını bildirdi.

Sabah saatlerinde 'Müjdat Gezen'in yurtdışına çıkışına izin verilmedi,pasaportuna el konuldu' bilgisini paylaşan avukat Celal Ülgen yeni bir paylaşım yaparak durumun 'sistemsel arızadan kaynaklandığını bildirdi. İşte o paylaşım;

"Evet şu anda Emniyet Müdürlüğünden aradılar. Sistemsel bir hata olduğunu ve Müjdat Gezen'in yurt dışına çıkabileceğini, pasaportunu derhal vereceklerini söylediler.

Özür de dilediler. Bu nedenle Basın toplantısı iptal. Müjdat Gezen oyuna yetişmeye çalışacak."

mujdatgezen_avukat_aciklama.jpg

NE OLMUŞTU?

Halk Tv'de yayınlanan "Halk Arenası" programında yaptıkları açıklamalar nedeniyle sanatçılar Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında Aralık ayında soruşturma başlatılmıştı. 24 Aralık'ta iki usta ismin evine sabah saatlerinde polis gitmişti.

Savcılık Akpınar ve Gezen'i adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk etmiş, mahkeme, Akpınar'ı ve Gezen'i, yurtdışına çıkış yasağı ve haftada bir imza atması şartıyla serbest bırakmıştı.

Kaynak:cumhuriyet.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.