Moodist...PSİKOLOJİNİZ BOZULDUYSA İŞTE SİZE HİZMET!

Moodist...PSİKOLOJİNİZ BOZULDUYSA İŞTE SİZE HİZMET!

Koronavirüs salgını her kesimden insanın yaşamını tehdit etmekle birlikte ruhsal sağlığımızı da olumsuz etkilemeye başladı.

Salgın, bulaşma, bulaştırma riski, karantina, sosyal izolasyon, sınırlı tanı ve tedavi seçenekleri gibi nedenlerle korku, kaygı ve travma gibi geniş bir yelpazede ruhsal sorunlara neden olabilmektedir.

Moodist Psikiyatri ve Nöroloji Hastanesi bu zor zamanlarda faaliyetlerini sürdürürken toplum ruh sağlığının etkilendiği afetlerde bir kez daha toplumsal duyarlığı ile yerini aldı. 

Moodist Psikiyatri ve Nöroloji Hastanesi, koronavirüs salgınından ruhsal olarak etkilenen başta sağlık çalışanlarına olmak üzere koronavirüsten etkilenen herkese online terapi ile psikososyal destek çalışmalarına başladı.

Toplumun ruh  sağlığını korumayı hedefleyen “Koronavirüs Ücretsiz Psikolojik Danışmanlık Hattı”na hafta içi 10:00-17:00 arasında 0546 747 17 00 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Online Terapi süreci ise şu şekilde gerçekleşecek:

0546 747 17 00 numaralı telefonu aradığınızda sizleri hastanenin uzman psikologları karşılayacak.

Kısa bir değerlendirme sonrasında ihtiyacınız uygun bir online terapi randevusu planlanarak en kısa sürede hizmet almanız sağlanacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.