Miss Fashion TV 2019... GÜZELLER TACINI KIBRIS'TA TAKTI!..

Miss Fashion TV 2019... GÜZELLER TACINI KIBRIS'TA TAKTI!..

"Miss Fashion TV 2019” dünya güzellik ve mankenlik yarışması Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde kırk ülkeden güzellerin katılımı ile yapıldı

Fashion TV Türkiye temsilcisi Enis Onat’ ın düzenlediği ve Girne Rocks Hotel’in ev sahipliği ve ana sponsorluğunda gerçekleşen geceye dünyanın dört bir tarafından katılan kırk yarışmacı podyuma jüri karışsına çıktı.

Fashion TV sunucusu  Fransız Anja J’nin sunduğu gecede Deniz Akkaya, Erkan Özerman, Fashion TV sahibi Michel Adam, Christina Vudalı, Alara Öz(Zeki Başeskioğlu’nun torunu) ve Murat Cevahir  on beş kişilik jüri üyeleri arasında yer aldılar.

 


 

KKTC’yi tanıtım katkısı…

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin dünyaya adını duyurmasında önemli rol oynayan gece Fashion TV üzerinden tüm dünyaya canlı olarak yayınlandı.

Bu yıl 60. yılını kutlayan Zeki Triko’nun mayo defilesinin de yapıldığı gecede zeki Triko’nun sahibi olan Zeki Başeskioğlu’nun torunu olan Alara Öz podyumda 60. yıl pastasını kesti.

Gecenin dikkat çeken bir diğer ismi ise 15 cm.’lik topukları olan çizmelerle ve seksi kıyafetiyle sahneye çıkan İvana Sert oldu.

“Victoria Secret” defilesi gibi bir koreografi ile sahneye çıkarak üç şarkı söyleyen İvana Sert kıyafeti ve şovu ile dikkat çekti.

Finalde beş güzel taç giydi…

Yarışmanın finalinde ise birincilik tacını Ukrayna’dan katılan 1.78 boyundaki İlona Vasko (23) taktı. Ukraynalı güzele tacını Deniz Akkaya taktı.

İkinciliği Rusya’dan Anzhelika Serona (21) , üçüncülüğü ise Sırp güzeli Teodora Jankovic (20) kazandı.

Ayrıca Slovenya Lara Mlaker (21) Rocks Hotel güzeli, Nijeryalı Wewimo Cythia Harry ise internet güzeli seçildiler.

ivana-sert-15-cm-lik-topuklari-olan-cizmelerle-dikkat-cekti.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.