Meryem Uzerli... "GÜNLÜK HAYATIM İÇİMDEKİ DUYGULARI YAŞAMAMA YETMİYOR"!..

Meryem Uzerli... "GÜNLÜK HAYATIM İÇİMDEKİ DUYGULARI YAŞAMAMA YETMİYOR"!..

Alem Dergisi bu hafta sizi başarısı ve güzelliğiyle geniş hayran kitlelerine sahip Meryem Uzerli eşliğinde Maldivler’e götürüyor.

Alem Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Gözde Yörükoğlu’nun Uzerli ile gerçekleştirdiği röportajda oyuncu hem kariyeriyle ilgili hem de özel hayatıyla ilgili ilk kez samimi açıklamalarda bulundu. 

“Sanki babamı terk ediyormuşum gibi geliyor kulağıma.”

Uzerli Maldivler’e hayatı boyunca ilk kez geldiğini ve bir kartpostalın içinde hissettiğini yanındaki bir arkadaşına “Ben bir kartpostalın içinde oturuyorum şu an.” sözleriyle ifade etmiş.

Oyuncu, Türkiye’deki uzun süreli dizi çekimininin bitmesiyle bir buçuk yıl önce ailesine ve arkadaşlarına daha çok vakit ayırmak için Berlin’e taşındığını söyledi.

Hayatının her an değişebildiğini bunu ‘anlık durum’ diye ifade etti. Meryem Uzerli “10 sene önceki Meryem, hayata daha planlamacı olarak bakıyordu mesela.

Hayata öyle bakıyordum, bakmak da istemiştim.

Ben şu anda hem Berlin’deyim hem İstanbul’dayım. Bir dönem öyle haberler çıktı ki Türkiye’yi terk etti diye.

Benim babam Türk. Böyle bir şey nasıl olabilir, sanki babamı terk ediyormuşum gibi geliyor kulağıma.

Babam Türkiye’den, annem Almanya’dan. İki ülke de benim evim olacak her zaman. Bazen daha çok Türkiye’deyim, bazen daha çok Almanya’dayım.

Bu işlerime, hayatımın akışına göre değişiyor. “ dedi.

“Yoğurt bitti gidip markete alayım demek gibi bir durum olamaz ki bunların hiçbiri.” 

Uzerli, insanların ne plan yaparsa yapsınlar hayatın onlara olacaklarını tayin ettiğini, yönlendirdiğini düşünüyor ve sözlerine “ Çocuk yapmak bir plan da olabilir, bir sürpriz de olabilir.

Hangi şekilde geldiği önemli değil, sürpriz de olabilir, plan da yapabilirsin ama sonuçta çocuk bir mucize. Allah’ın bir mucizesi.”

Diye ekliyor. Meryem Uzerli Allah’a çok inanan biri olduğunu söylerken “. Ben damarlarında kan akan, sadece küçücük bir insanım, bu damarları kesersen yokum.

Bu kadar önemsizim. O yüzden bu kadar önemli kararları da Allah tayin ediyor zaten, hep buna inanıyorum” dedi.

Günlük ufak tefek planlamaları kendisinin yaptığını dile getirirken “Biz bir basamak daha yukarıya gitmek istiyoruz.

Çocuk, aşk, kader, kısmet konularında da plan yapabilmek istiyoruz insanoğlu olarak. Ben bunu nasıl planlayabilirim ki?

Yoğurt bitti, gidip markete alayım demek gibi bir durum olamaz ki bunların hiçbiri.”ekledi.

Meryem Uzerli bu yıl çok güzel ve başarılı bir yıl geçirdiğini dile getirirken yurt dışında bir sinema filmi çekeceğinin müjdesini verdi.

Uzerli bu filmde ilk kez ingilizce konuşacağını da açıkladı. Çok sert bir karakteri canladıracak olan oyuncu, ayrıca yazın oynadığı kovan adlı filmde de canlandırdığı karakterin melankolik bir ruh haline sahip olduğunu, doğaya karşı savaştığını doğanın onun isteklerini yapmasını engellemesine karşı koyan ve sonrasında acılı bir şekilde karlışığını gören bir karakteri oynadığını söyledi. 

“Günlük hayatım içimdeki duyguları yaşamaya yetmiyor.” 

Oyunculuğunun kendisi için çok heyecan verici olduğunu söyleyen Uzerli “5-6 yaşındayken anneme, ‘günlük hayatım içimdeki duyguları yaşamaya yetmiyor demiştim.

O yüzden oyuncu oldum zaten.

Çünkü benim iç dünyam, günlük hayat için hiçbir zaman yetmiyor.” Sözleriyle neden oyuncuğu olduğunu kısaca ifade etti.

Kalbinin boş olduğunu açıkça dile getiren güzel oyuncu, Maldivler’de “İlerde beraber olacağım kişi, şu an dünyanın bir yerinde yaşıyor.

Hangi ülkede, nerede bilemiyorum elbette. Hayatın nasıl ilerleyeceğini bilemiyoruz.” Diyerek hayatında birinin olmadığını açıkladı.

Hayatına girecek olan kişinin kızı Lara ile iyi bir iletişimde olması gerektiğini söyleyen Uzerli,” Son yıllarda şunu keşfettim ki aslında biriyle tanıştıktan sonra biraz zaman geçince ilişki başlıyor.

Ve aslında karşılıklı olarak birbirini ilişki içinde tanıyorsun. Ne kadar hızlı bir ilişkiye girersen o kadar da hızlı çıkabilirsin çünkü ancak arada bir ilişki olunca o insanı gerçek anlamda tanıyorsun ve ona göre şekil alıyorsun.” Dedi.

“Hayatımda bir kez evlensem mutlu olurum.”

Evlilik ile ilgili ilk kez konuşan Uzerli, “. Hayatımda bir kere evlensem mutlu olurum. Bu güzel bir şey olur. Bugüne kadar hiçbirine karşı böyle bir şey hissetmedim.

Kendisiyle barışık bir insan karşıma çıkacaktır diye düşünüyorum. Elbette bunun bir zaman sınırı yok ama o güzel kombinasyonu, evliliği hayatımda yaşamak, tatmak isterim.” dedi. 

“Saç, makyajımı kendim yapmak istedim.” 

Aşk hayatıyla ilgili çıkan yalan haberlerle ilgili ise oyuncu, elbette hoşlandığı kişiler karşısına çıktığını sonuçta bekar bir insan olduğunu söyledi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili photoshop yaptığı ve estetik yaptığı hiç alakası olmayan kişilerle sürekli sevgili haberlerinin yazıldığı hatta bazılarına çok güldüğünü söyleyerek bir anısını Alem Dergisi ile paylaştı.

“Mesela ben Cannes Film Festivali’ndeyken abartılı bir makyaj yaptığımla ilgili haberler çıktı.

Oysa ki orada ben zamanım olmadığı için saç, makyajımı kendim yapmak istedim.

Gerçekten uykuya ayırmak istedim çünkü o zamanımı.” Sonrasında ise o haberlere güldüğünü söyledi.

3 yıl önce büyük bir proje için Türkiye’de olduğunu sonrasında bir ilişki yaşadığını ve çocuğunu doğurmak için ise gittiğini söyleyen Uzerli, o dönemlerde çıkan yalan haberler için çok üzüldüğünü paylaştı.

Ailesi ve özel hayatıyla ilgili çıkan haberlerle ilgili biraz morelinin bozulduğunu ama genel olarak o haberleri okumamayı tercih ettiğini söyledi.  

Hobi olarak siyah-beyaz fotoğraflar çektiğini hatta Paris’te sokakta “Ben sokak fotoğrafçısıyım, bir kara fotoğrafınızı çekebilir miyim?”

Diyerek insanların portrelerini çektiğini söyledi. Ayrıca Almanya’da bir akımın varlığından, rap üzerine istediği gibi şiir yazıp, birden fazla kişilerce okunduğunu böyle bir iş yapıldığını ve orada şiirler yazıp okuduğunu, kendini besleyecek farklı şeyler yaptığını açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.