Mehmet Nuri Ersoy... UKRAYNALI MODELİN DAYAK YEMESİ OLAYINA EL KOYDU!

Mehmet Nuri Ersoy... UKRAYNALI MODELİN DAYAK YEMESİ OLAYINA EL KOYDU!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ukraynalı model Daria Kyryliuk'un tatil için geldiği İzmir'in Çeşme ilçesinde darp edilmesini kınayarak "Bu kabul edilemez magandalığın, kimsenin yanına kar kalmayacağını hep birlikte göreceğiz" dedi.

Türkiye'ye tatile gelen Ukraynalı top model Daria Kyryliuk ve 3 kadın arkadaşı Çeşme'deki Beach of Momo adlı plajda güvenlik görevlileri tarafından saldırıya uğradı.

Ünlü model yüzünden yaralandığını gösteren fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşırken plaj işletmesi bu iddiaları yalanladı.

Üstelik dayak yiyen kadını suçladı.

Momo Beach'ten yapılan açıklamada güvenlikçilerin otoparkta çıkan bir kavgayı ayırdığı öne sürülürken, modelin eve döndükten sonra da komşusuyla kavga ettiği gibi plajda yaşanan olayla alakası olmayan tuhaf iddialara da yer verildi. 

Ünlü modele ve kız arkadaşlarına saldırıyla ilgili soruşturma sürerken Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Twitter'dan açıklama yaptı.

 Bakan Ersoy, "Cuma gecesi Çeşme'de yaşanan, turizm bölgesinde asla olmaması gereken ve özellikle de bir kadına yönelik yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum.

Bu kabul edilemez magandalığın kimsenin yanına kâr kalmayacağını hep birlikte göreceğiz" ifadelerini kullandı.

İşte Bakanın paylaşımı:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.