MANKENLER YEMEK PİŞİRİRSE!..

MANKENLER YEMEK PİŞİRİRSE!..

Fairy, önceki gün aralarında Simge, Didem Soydan, Hande Subaşı, Kübra Açıl ve Umur Eker gibi ünlü isimlerin bulunduğu keyifli bir workshop’a imza attı.

Ünlüler, #yenigibitertemiz yapılan kendi tencerelerinde pişirdikleri ’lezzeti bol ama temizlemesi zor” yemekleri ikram ettikleri davetlilerden tam not aldılar. 

 

Renkli görüntülere sahne olan Ani-mat teknolojisinin test edildiği etkinliğe katılan Simge, Didem Soydan, Hande Subaşı, Kübra Açıl ve Umur Eker tencerelerde; ’lezzeti bol ama temizlemesi zor” yemekleri pişirerek yemek yapma konusundaki marifetlerini sergilediler. 

 

P&G Türkiye ve Kafkasya Ev ve Kumaş Bakım Kategorisi Marka Iletişim Müdürü Sedef Subaşı Yücel’in ev sahipliğinde, Araştırmacı Yazar ve Yemek Danışmanı Gülhan Kara’nın önderliğinde domatesli sahan köfte, kremalı mezgit ve kuzu kapama gibi geleneksel yemekleri pişiren ünlü isimler davetlilerden tam not aldı.

Etkinliğe katılan Didem Soydan, “Arnavut bir ailenin kızı olarak bizde her zaman sofralar çok kalabalık olur, çok fazla yemek yapılır” diyerek şöyle devam etti: “Anneye yardım bizim geleneklerimizde var özellikle de bulaşık konusunda. Anneannem ve dedemle aynı evde büyüdüğüm için onlardan gelen bir titiz olma durumu var bende. Anneannemin çok sevdiği ve vazgeçemediği bir cezvesi var belki şu an cezveyi arıyordur. Ben de onu getirdim. Yıllardır kullanıldığı için matlaşmıştı, şimdi anneanneme sürpriz yapıp yeni gibi tertemiz olarak götüreceğim.”

“Çocukluğumdan beri bulaşık yıkama sevdası var bende” diyen Simge“Yemek yapmayı çok seviyorum, mutfağı severek yetiştirildim. Arnavut kızıyım ben de… Bizde yemek yapmak ve yedirmek çok önemlidir. O yüzden yemek yapmayı öğrenerek büyüdüm. Zeytinyağlı barbunyayı çok severim. Zeytinyağlı yemekleri, özellikle de tencere yemeklerini çok seviyorum. Kullandığım tencerenin nasıl göründüğü de önemli benim için mat ve eski görünmemeli” dedi.

Ev işleriyle arasının çok iyi olduğunu belirten Hande Subaşı, “Mutfakta vakit geçirmeyi seviyorum” diyerek “Yemeklerde; tereyağı, zeytinyağı ve sarımsak vazgeçilmezim. Tabii bir de mutfakta kullandığım malzemeler, yeni gibi görünmeli, buna çok dikkat ederim” diye konuştu.

Yemek yemeği çok seviyorum. Yemek yapmak da benim için terapi gibi diyen Umut Eker, ise “Yemek yaparken kullandığım tencerelerin ilk günkü gibi görünmesi benim için çok önemli. Annemin çok kıymetli bir tenceresi vardı, çoğu yemeği onda yapar, onu getirdim belki evde tenceresini arıyordur. Şimdi tenceresi yepyeni oldu. Bakalım yeni gibi olan tenceresini görünce ne yapacak?” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.