Madonna... 'SİYASİ EMELLERE ALET OLAMAM!'

Madonna... 'SİYASİ EMELLERE ALET OLAMAM!'

Cumartesi Tel Aviv'de düzenlenecek Eurovision'da mini konser verecek ABD'li pop kraliçesi, İsrail'i boykot hareketi BDS'nin ve pek çok Filistinlinin boykot çağrısına şu yanıtı verdi:

 Birilerinin siyasi gündemine uysun diye müzik yapmayı da insan hakları ihlallerine karşı sesimi çıkarmayı da asla bırakmam, dünyanın neresinde olursa olsun.

Madonna'nın ürün tanıtım videosu viral oldu: Seks oyuncağına benzetildi
İlk yarı finali bu gece yapılacak ve finali cumartesi düzenlenecek olan 64. Eurovision Şarkı Yarışmasının evsahipliğini İsrail'in yapması siyasi tartışmaları beraberinde getirdi.


İsrail'e Boykot, Yatırım Yapmama, Yaptırım Girişimi'nin (BDS) öncülüğünde İsrail'in Filistinlilere yönelik Apartheid politikaları nedeniyle Eurovision'un boykot edilmesi çağrıları yapılırken, yarışma arasında mini konser vermeyi kabul eden Madonna eleştirilerin hedefinde.  

'PAPA DON'T PREACH'DEN ESİNLENEN ÇAĞRI

Londra Filistin Eylem Grubu üyeleri, sosyal medya hesaplarından yayımladıkları bir kliple Madonna'ya çağrı yaptı.

ABD'li pop kraliçesinin 'Papa Don't Preach' şarkısının sözlerinin değiştirilerek kullanıldığı çağrıda, "Madonna sana bir tavsiye verelim, Madonna, Eurovision'a gitme, Madonna gitme, doğru kararı ver, Apartheid'ı boykot etmelisin" denildi. 

Madonna, önümüzdeki cumartesi günü finali yapılacak Eurovision'da misafir sanatçı olarak sahne alacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.