Leyla Boztaş...BOŞ ESTİRMİYOR

Leyla Boztaş...BOŞ ESTİRMİYOR

Geçtiğimiz yaz aylarında “Kimsin” isimli single çalışmasıyla müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan İzmir’in ünlü modacısı Leyla Boztaş yeni Single çalışması “Boş estirmeyelim” ile yeniden müzikseverler ile buluşmaya hazırlanıyor.

Leyla Boztaş, “Hayli iddialıyım” dediği bu çalışmada Rüzgâr Erkoçlar ile de ortak düet hazırlığı içerisinde olan rap müziğin tecrübeli ve yetenekli ismi Ahmet Özhan Güven ile birlikte çalıştı. Şarkının sözleri ve bestesi Uzay Cengiz Ayna’ya Düzenlemesi ise Gökmen Adıgüzel’e ait.

Şarkıda yer alan Rap bölümünün sözleri ise düetiyle de eşlik eden Ahmet Özhan Güven imzası taşıyor. Geçtiğimiz günlerde İzmir’de klip çekimleri gerçekleşen çalışmada kıyafetlerin tasarımı yine başarılı moda tasarımcısı Sır Tezcan’a ait. Yoğun bir çalışmayla tamamlanan kıyafetlerin hazırlanışı yaklaşık 20 gün sürdü.

Yönetmen Hülya Öksüz; “Bahu Yapım olarak Prodüktörlüğünü de üstlendiğimiz bu çalışma benim için çok büyük önem arz ediyor. Çünkü çalışmanın içerisinde kendinden emin ve dik duruşuyla ruhunu zedeleyecek saldırılara duvar ören ve izin vermeyen bir kadın imajı var. Bu bilinçle hazırladığımız senaryosu ile çekimini gerçekleştirdiğimiz klip bana oldukça heyecan verdi. Leyla Boztaş şarkının kimliğini fazlasıyla taşıyan bir yapıya sahip. Bir nevi onun hikayesi gibi de oldu bu çalışma. Birbirinden yetenekli isimlerin yan yana gelmesi ile çok güzel bir işe imza attığımıza inanıyorum. Yolu açık olsun” açıklamasında bulundu.

Leyla Boztaş ise “2019 yılı içerisinde yerel ve ulusal gazetelerden, haber sitelerinden ve ajanslardan derlenen haberlere göre en az 302 kadın öldürüldü. Bu çok vahim bir tablodur. Ben istiyorum ki toplumumuzda kadınlar kendilerine güvensinler, güçlü olsunlar, dik dursunlar. Ve hiçbir şekilde sebebi ne olursa olsun kendilerine uygulanan duygusal veya fiziksel şiddete izin vermesinler. “Boş Estirmeyelim” en çok da bu yüzden içime çok sinen bir çalışma oldu.

Önce, bestesi ve sözleriyle sevgili Uzay Cengiz Ayna ve rap bölümü için Ahmet Özhan Güven’in eklediği sözler bu anlamda çok başarılı.Aranjörüm Gökmen Adıgüzel’inde titiz çalışmasıyla çok daha önem kazanan bir proje oldu.Ben bu çalışmayı, duygusal ve fiziksel şiddete uğrayan, canıyla ve ruhuyla zarar gören tüm kadınlarımıza ithaf ediyorum.” Dedi. Albüm ve Klip çalışmasının görselleri Uluslararası ödüllü fotoğraf sanatçısı Banu Cihan tarafından kadraja alındı.

Klibin önümüzdeki günlerde tüm sosyal ve dijital platformlarda yayınlanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.