Levent Dörter... SAHNESİ KONUKTAN GEÇİLMEDİ!..

Levent Dörter... SAHNESİ KONUKTAN GEÇİLMEDİ!..

Levent Dörter önceki gün Maslak'ta bulunan bir kulüpte sahne aldı. Seyircileri "Yani Olmuyor" şarkısı ile selamlayan Dörter herkese geldiği için teşekkür etti.

 

Sahme aldığı mekanda seyirciler arasındaki sevgilisi Dilan Çıtak Tatlıses'in "Yalnız Çiçek" şarkısını istemesi üzerine Levent Dörter "Gecenin en iyi isteği sevgilimden geldi.

Bu şarkıdan sonra söyleyelim" diyerek Tavla şarkısını seslendirdi.

Şarkının ardından Yıldız Tilbe'nin şarkısı olan Yalnız Çiçek'i seslendirirken sahnesine çıkan Dilan Çıtak Tatlıses şarkıyı sevgilisiyle beraber söyledi.

Şarkının ardından Levent Dörter "Geceye Yıldız Tilbe damgası vurabiliriz. Şimdi en sevdiğim Yıldız şarkısını söyleyeceğim." sözlerinin ardından "Delikanlım" şarkısını seslendirdi.

Sahnesinin ikinci yarısında sevgilisini sahneye davet eden Levent Dörter "Haraketli şarkılar çalın" sözleriyle tebessüm ettirdi. Dilan Çıtak Tatlıses "Reverans" ve "Aşktan Ne Haber" şarkılarıyla seyircilerden tam not aldı.

Levent Dörter seyircileri arasında bulunan sesinin güzel olduğunu öğrendiği hayranı Melis Köksal'ı sahneye davet etti.

Sahnede Sertap Erener'in "Yalnızlık Senfonisi" şarkısını seslendiren Melis Köksal beğeniler üzerine Şebnem Ferah'ın "Eller Günahkar" şarkısını da söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.