Kral Madis'in Hazinesi... VİZYON İÇİN GÜN SAYIYOR!..

Kral Madis'in Hazinesi... VİZYON İÇİN GÜN SAYIYOR!..

Yapımcılığını Cinemedya ve Murat Şahin’in üstlendiği yönetmenliğini Mesut Çetin’in yaptığı, başrolünde İsmail Baki Tuncer yer aldığı "Kral Madis'in Hazinesi Yedirmezler Aga" sinema filmi,13 Eylül'de vizyona giriyor.

Güçlü oyuncu kadrosuna Orhan Aydın, Ufuk Kaplan , Serkan Şengül, Yaşar Alptekin ,Tevfik İnceoğlu Aleyna Dalveren, Hayta İsmail , Seda Keskol ve Mehmet Ali Tuncer olmak üzere birçok usta ismin dahil olduğu film, Eskişehir’de ve Frig Vadisi’nde zorlu koşullar altında çekildi.

Bir define macerasının anlatıldığı “Kral Midas’ın Hazinesi-Yedirmezler Aga”, komik öyküsünün yanı sıra iddialı aksiyon sahneleriyle de dikkat çekiyor. 

 FİLMİN ÖYKÜSÜ

“Kral Midas’ın Hazinesi Yedirmezler Aga”

Her şey Eskişehir’de bir köyde üç kafadarın gece domuz avına çıkmasıyla başlar.

Kahveci İbrahim (İsmail Baki Tuncer), Yunus (Cengiz Çimen) ve Rambo Ali (Yaşar Alptekin), domuzun peşinden düştükleri çukurda tesadüfen buldukları madalyonun hayatlarını değiştireceklerinden habersizdir.

Madalyonun içinden çıkan ve Kral Midas’ın Hazinesine ait olduğu sanılan define haritasının peşine düşen üç kafadara Alamancı Cingöz (Murat Şahin), Rehber Ömer (Tevfik İnceoğlu) ve Seyyar Hoca (Murat Ercanlı) da dahil olmuştur.

6 ortak (!) hazineyi keşfetmek üzere çıktıkları bu yolculukta binbir maceraya atılırken peşlerine düşen düzenbaz işadamı David (Mehmet Ali Tuncer) ve adamları, olayların daha da ilginçleşmesine neden olur. David’in kirli işlerini halleden Şahin (Orhan Aydın), İhsan (Serkan Şengül), Hami (Bülent Doğan) ve Şehmus’u (Nuri Yalçın) devreye sokması işleri tam anlamıyla arap saçına döndürür.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.