KOZMETİKTE YABANCI ÜRÜNE HAYIR!

KOZMETİKTE YABANCI ÜRÜNE HAYIR!

Acvit Kozmetik Ceo’su İsmail Çetin sağlığımız,ekonomimiz ve sonuç almamız için sözde değil özde yerli ve milli ürünler kullanmamız şart” dedi.

Yıllardır kozmetik sektörünün içinde olan ve hem vizyonu, hem de misyonu tamamen yerli malı kozmatik üretmek olan İsmail Çetin; şunları söyledi;

İnsan ürün kullanımı bakımdan 3 türlüdür. Soğuk, Sıcak ve karmadır.

Sıcak insan en kolay tedavi olan bir yapıdır. Karma insan soğuk insana göre daha kolay tedavi olabilir. Soğuk ise daha tedavisi zor bir yapıdır.

Akdeniz insanı Akdeniz’de yetişen bir bitkinin hammaddesinden yapılan bir kozmetik ürünü ile sorununu daha kolay çözüp ve daha iyi sonuç alırken, farklı bölge insanı Akdeniz insanı gibi sonuç alamamaktadır. Akdeniz insanı %90 sonuç alırsa, Karadeniz insanı %70 sonuç almaktadır.

Bu olayı ülke bazına vurduğumuzda başta Avrupa, ABD, İsrail ve diğer ülkelerin ürettiği kozmetik ürünlerinden, ülkemizde üretilen kaliteli yerli ve milli kozmetik ürünleri Türk insanı için daha sağlıklı ve daha iyi sonuç alabileceği kozmetik ürünleridir” dedi.

Çetin,”Bir ABD vatandaşı veya bir İsrail vatandaşı ile bizim cilt yapımız,genetiğimiz aynı değildir. Onların yaptığı bir ürünün bizim insanımız cildine fayda sağlaması imkânsızdır. Bir de Bizle barışık olmamalarını ele alacak olursak ithal kozmetik kullanmak tam bir faciadır. Dürüst Türk üreticilerine güvenelim.”dedi.

Kozmetikte hammadenin en kalitesi bizim ülkemizde olmasına rağmen satış olarak Türkiye kozmetik piyasasında yerli ve milli kozmetikler ithal kozmetiklerin çok aşağısında seyretmektedir. Milletimizi uyarıyorum. Sağlığınız için ithal kozmetik kullanmayın. Kısa vadede iyi geliyor gibi görünse de uzun vadede cilt ve saç yapınızı bozan kozmetikler onlardır. Cilt ve saç yapınızı bozmak için ürünün genetiği ile oynuyorlar. Türk insanın kaliteli bir yaşam tarzı olmasını, Türk devletinin ferdi ve toplumu ile büyümesini istemiyorlar.

Saç yapımızı ve cilt yapımızı bozan AB, ABD ve İsrail Kozmetikleridir

Acvit Kozmetik Ceo’su İsmail Çetin; “ Türk insanın genetiği, cildi ve saçı ile oynamaya müsaade etmemesini bilinçli tüketici olmasını tavsiye ediyorum. Başta AB, ABD ve İsrail menşei ürünlere, Merdiven altı üretim, kimyasal ve ithal kozmetiklerden uzak kalarak cilt ve saç sorunu yaşamayacaklarının altını çiziyorum. Biz doğaya ve insanımıza değer veren yerli, milli doğal ürünlere imza atıyoruz. Toplumumuzun da kendisine ve vücuduna değer vermesini istiyoruz. Saç yapımızı ve cilt yapımızı bozan ithal kozmetiklerin ta kendisidir. Sağlıklı bir cilt ve saça sahip olmak istiyorsak yerli, milli ve doğal kozmetik ürünlerini kullanılmasını tavsiye ediyoruz.

Yerli Milli ve Doğal Acvit kullanılırsa saç ve cilt sorunu ortadan kalkar

Çetin : “İnsan yapı olarak yaşadığı çevrenin bitkileri ile barışık olduğu için ithal kozmetikler derdimize derman olmaz. Gelecek nesillerimizide tehlikeye attığımızın altını çizmek gerektiğini düşünüyorum. Bizim kozmetik ürünlerimizi kullanılırsa ne saç, ne de cilt sorunu yaşanır. Acvit olarak biz saç ve cilt sorunlarını çözüyoruz. İthal ve kimyasal kozmetikler sorunu olmayana da saç ve cilt problemlerini çözmek yerine sorun oluşturmaktadır.

Çetin,”Ondan dolayı milletimiz hem ülke ekonomimize katkısından, hem de kendi sağlığımız için kaliteli yerli, milli ve doğal kozmetik ürünlerini kullanması şart ve kaçınılmazdır.”dedi.

Çetin,”Acvit Kozmetik olarak 20-23 Eylül tarihleri arasında CNR - Hall 1 de Güzellik&Bakım Fuarında olacağız.Teşrifleriniz onurlandıracaktır.”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.